Life

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, profund îndurerată. “A fost lăsat să moară!”

11.07.2020 | 12:53
Olivia Steer sotia lui Andi Moisescu profund indurerata A fost lasat sa moara
Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, profund îndurerată. "A fost lăsat să moară!"
ADVERTISEMENT

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este complet îndurerată după ce profesor doctor Pavel Chirlă, un apropiat al familiei, a suferit o pierdere dureroasă.

Supranumit părintele homeopatiei românești, Pavel Chirilă și-a pierdut nepotul, în vârstă de numai doi ani, care a murit după ce a fost plimbat din spital în spital.

ADVERTISEMENT

Olivia Steer și-a exprimat indignarea pe facebook, printr-un mesaj grăitor, în care acuză sistemul sanitar de lipsa de implicare.

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, îndurerată în urma decesului

„Îmi exprim stupoarea și profundul regret pentru pierderea domnului profesor doctor Pavel Chirilă și a familiei sale, după ce nepotul lui, de numai doi ani, grav accidentat, a fost plimbat între spitale, refuzându-i-se internarea și fiind lăsat să moară de către sistemul medical românesc”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Imediat după postarea Oliviei, reacțiile interanuților au început să curgă, cei mai mulți dintre ei trimițăndu-i mesaje de încurajare și susținere morală.

”Of, Doamne! Condoleanțe. Multă putere familiei pentru a putea trece peste acestă mare durere și această nepăsare din partea unui sistem sanitar bolnav”, ”Doamne ferește, ce lovitură! Atât de trist și atât de nedrept”.

ADVERTISEMENT

”Putere multă să poată merge mai departe, e grea încercarea asta, sincere condoleanțe”, au fost câteva dintre comentariile de condoleanțe pe care prietenii virtuali i le-au adus Oliviei Steer.

Olivia Steer, în război cu soția lui Andrei Ștefănescu

În urmă cu două săptămâni, când Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și internat la Matei Balș, Olivia Steer a spus că, de fapt, acesta joacă un rol și că, dacă este infectat într-adevăr, nu trebuie să își pupe copilul înainte de a pleca la spital, pentru a fi internat.

ADVERTISEMENT

În replică, Antonia, soția artistului, a postat un mesaj dur în mediul online.

Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?

Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, a scris Antonia.

ADVERTISEMENT