Fotbal intern

“Olteanu nu trebuia să fie eliminat!” “Câinii” se plâng după Viitorul-Dinamo, Crăciunescu le dă dreptate

01.12.2018 | 23:16
Vlad Olteanu a fost eliminat în Viitorul-Dinamo. Ce spune Crăciunescu
ADVERTISEMENT

Vlad Olteanu a fost eliminat în prima repriză a partidei Viitorul-Dinamo 4-1. În minutul 33 al meciului, fundaşul stânga al lui Dinamo a făcut un atac imprudent la Ianis Hagi, iar arbitrul Horaţiu Feşnic i-a acordat al doilea galben, după ce îl încasase pe primul în minutul 16.

După meci, jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Mircea Rednic au contestat eliminarea, afirmând că nu se impunea al doilea cartonaş galben, invocând că fotbalistul “câinilor” a alunecat. Ion Crăciunescu le-a dat şi el dreptate, afirmând că nu a fost un atac violent.

ADVERTISEMENT

Olteanu a fost eliminat în Viitorul-Dinamo. Crăciunescu: “Nu se impunea al doilea galben”

“Nu era fault de galben. Nu mi se pare. E un atac imprudent, nu unul violent. Nu se impunea galben, şi mai ales nu se impunea al doilea galben“, a fost reacţia lui Ion Crăciunescu la postul TV Digisport. Mircea Rednic a fost cel mai tranşant: “Olteanu a alunecat, iar Ianis s-a aruncat de zici că şi-a rupt piciorul! Iar apoi a bătut lovitura liberă!”. 

Diogo Salomao a vorbit şi el despre lipsa de intenţie a lui Olteanu: “Olteanu spune că a alunecat și că a faultat fără intenție, dar asta a fost decizia arbitrului”. Sergiu Hanca i-a luat şi el apărarea colegului său: “Cred că jocul a fost echilibrat până la al doilea cartonaș al lui Olteanu. A alunecat, toți am văzut asta, oricui i se putea întâmpla”. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri