Olteanul Bobonete face mişto de FCSB: „Mergem la Bucureşti să ne luăm mieii”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
06/04/2018, 14:17
Olteanul Bobonete face mişto de FCSB: „Mergem la Bucureşti să ne luăm mieii”

“Pentru noi, oltenii, e o sărbătoare. Luni, mergem la Bucureşti să ne luăm mieii. Dacă ultima oară au fost 3.000 de olteni la meci, acum vor fi lejer 10.000”, susţine comedianul şi actorul Mihai Bobonete. 

Cunoscut pentru salariul „Las Fierbinţi”, Bobonete susţine că echipa lui Mangia este mai valoroasă decât cea a lui Dică: „Avem jucători mult mai buni decât FCSB, o să vedeţi ce o să facă Mitriţă, Băluţă şi Gustavo”, a spus Mihai Bobonete, la Ştirile Pro TV.

Bobonete a dat echipa lui Mititelu pe CS U Craiova

Într-un interviu acordat pentru blogul jurnalistului Daniel Nanu, Bobonete povesteşte cum mergea în galeria Craiovei încă de când era copil. Totodată, comediantul explică şi de ce a trecut de la Mititelu în barca lui CS U Craiova: „Eu am ţinut cu Universitatea, azi ţin cu echipa care joacă în Liga 1. Pentru mine, aceasta este Universitatea. Eu m-am ataşat acum de această echipă. Mi se par nişte prostii alea cu Clona sau CraiOlguţa… Până la urmă, clubul înfiinţat în 1948 era Clubul Sportiv Universitatea, nu? Şi în anii 80, marii ani, tot CS Universitatea era.”