Sport

Olteanul care știe cel mai bine adversara din semifinalele Cupei României, avertisment pentru U Craiova: „Sepsi se poate califica”. Exclusiv

Fostul antrenor al celor de la Sepsi și Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre confruntarea dintre cele două formații din semifinalele Cupei României.
12.05.2022 | 11:24
Olteanul care stie cel mai bine adversara din semifinalele Cupei Romaniei avertisment pentru U Craiova Sepsi se poate califica Exclusiv
Sepsi pornește în avantaj înaintea returului de la Craiova. S-a impus cu 2-1 pe propriul teren. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre partida din a doua manșă a semifinalelor Cupei României a Universității Craiova, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul dintre cele două formații este programat joi, de la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Eugen Neagoe crede că Universitatea Craiova va avea o partidă dificilă în a doua manșă a semifinalelor Cupei României: „ Cei de la Sepsi au un mic avantaj”

Fostul tehnician al celor de la Sepsi este de părere că Universitatea Craiova va avea o misiune dificilă în meciul retur din semifinalele Cupei României, împotriva trupei antrenate de Cristiano Bergodi. Acesta a declarat că victoria obținută în prima partidă dintre cele două formații și starea de spirit din vestiarul oltenilor, după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, le poate aduce covăsnenilor o calificare în finală pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Va fi un joc echilibrat, dar cei de la Sepsi au un mic avantaj, pentru că au câștigat primul meci. După părerea mea se poate întâmpla orice la partida de joi, pentru că sunt două echipe bune. Orice înfrângere poate afecta moralul jucătorilor, depinde cât de puternici mentali sunt cei de la Universitatea Craiova”, a declarat Eugen Neagoe în exclusivitate pentru FANATIK.

„Jocul nu va pleca de la 0-0, ci de la 2-1 pentru Sepsi Sfântu Gheorghe. Craiova este obligată să înscrie goluri, însă cei de la Sepsi pot să meargă mai departe și fără să primească gol. Sepsi se poate califica la Craiova”, a spus tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

Atmosfera din vestiarul echipelor poate face diferența în Universitatea Craiova – Sepsi: „Chiar dacă vor încerca să uite nu este atât de simplu”

Eugen Neagoe crede că înfrângerea suferită împotriva celor de la FCSB va afecta moralul jucătorilor, pentru partida cu Sepsi. Acesta a spus că elevii lui Laurențiu Reghecampf vor trece cu greu peste dezamăgirile provocate de eșecul din Casa Pariurilor Liga 1. De partea cealaltă, fostul tehnician al celor două formații crede că atmosfera din vestiarul covăsnenilor este una excelentă după ultimele rezultate obținute de echipă.

„Chiar dacă vor încerca să uite nu este atât de simplu să faci asta după o înfrângere. Când pierzi în fotbal nu este bine nici pentru jucători și oamenii care conduc clubul respectiv, pentru că nimeni nu își dorește să piardă. Este o competiție și toți își doresc să câștige. Și-au pus mari speranțe că pot să urce în clasament, să termine pe locul doi și să lupte pentru titlu, iar în momentul în care nu poți să ajungi acolo ești dezamăgit”, a spus Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Cei de la Sfântu Gheorghe au o atmosferă foarte bună și un moral ridicat după victoria cu Chindia Târgoviște. Universitatea Craiova vine după o înfrângere împotriva celor de la FCSB și cu siguranță jucătorii sunt puțin afectați”, a mai spus fostul antrenor al celor două echipe.

  • 2 sezoane a fost Eugen Neagoe pe banca celor de la Sepsi

  • 58 de partide a adunat tehnicianul la Sfântu Gheorghe ( 19 victorii, 16 rezultate de egalitate și 23 de înfrângeri)

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, avertisment pentru olteni înaintea partidei Universitatea Craiova – Sepsi: „Cei de la Sfântu Gheorghe pot să joace de la egal la egal cu orice echipă”

Eugen Neagoe îi avertizează pe olteni și spune că Universitatea Craiova nu ar trebui să îi subestimeze pe cei de la Sepsi. Tehnicianul care i-a antrenat atât pe „juveți”, cât și formația din Sfântu Gheorghe crede că trupa lui Cristiano Bergodi are jucători cu experiență care pot face diferența pe „Ion Oblemenco”.

„Am antrenat la Craiova și la Sepsi Sfântu Gheorghe. Au mai rămas foarte puțini jucători care au mai rămas din perioada în care am fost la Sfântu Gheorghe. A fost o perioadă foarte frumoasă, am obținut rezultate. Eu cred că cei de la Sepsi au jucători valoroși în acest moment, cu mare experiență”, a declarat Eugen Neagoe în exclusivitate pentru FANATIK.

„Mulți dintre ei sunt trecuți de 32 de ani, câțiva dintre ei au 34-35 de ani și sunt jucători valoroși. Cei de la Sfântu Gheorghe pot să joace de la egal la egal cu orice echipă din campionatul nostru. Puteau să fie mult mai sus în campionat, după valoarea lotului trebuiau să ajungă în play-off. În acest moment sunt în semifinala Cupei României și au șanse să ajungă în finală”, a mărturist fostul antrenor al lui Sepsi.

Tehnicianul român a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că prezența lui Cristiano Bergodi pe banca celor de la Sepsi nu poate fi considerat un avantaj. Acesta a spus că ambele echipe au jucători valoroși în lot, care pot decide rezultatul final al partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Nu știu dacă va conta că anumiți jucători din lotului lui Sepsi au jucat la Craiova sau că antrenorul lor a fost în trecut acolo. Sunt două echipe cu jucători valoroși, iar puterea de concentrare este foarte importanță. Universitatea Craiova are jucători valoroși, precum Markovic, Ivan, Gustavo și Baiaram. Au în componență jucători valoroși și în defensivă sau la mijlocul terenului”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, despre șansele Universității Craiova în returul cu Sepsi: “Susținerea publicului va conta foarte mult”

Fostul antrenor ale celor două echipe este de părere că publicul din tribunele stadionului „Ion Oblemenco” o pot ajuta pe Universitatea Craiova să ajungă în finală. Acesta a declarat că nu se așteaptă ca suporterii „alb-albaștrilor” să își facă apariția într-un număr la fel de mare ca și în partida cu FCSB.

„Finala va fi între FC Voluntari și câștigătoarea dintre Universitatea Craiova și Sepsi. Suporterii o pot ajuta pe Craiova să învingă pe „Ion Oblemenco”. Susținerea publicului va conta foarte mult, întotdeauna a contat suportul oamenilor din tribună. La Craiova nu a fost doar o galerie, ci un stadion întreg care susținea Universitatea Craiova. Eu cred că joi nu vor fi la fel de mulți suporteri ca în partida împotriva celor de la FCSB. Părerea mea că dacă vor fi 15.000 de oameni va fi foarte bine, nu cred că vor fi mai mulți”, a declarat tehnicianul român.

  • 8 Cupe ale României a câștigat Universitatea Craiova


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,88 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT