Fotbal intern

Olteni din întreaga lume vor urmări U Craiova – CFR Cluj! ”Mi-e dor să fim campioni!” Foto

03.08.2020 | 15:41
Olteni din intreaga lume vor urmari U Craiova  CFR Cluj Mie dor sa fim campioni Foto
ADVERTISEMENT

Olteni din întreaga lume vor urmări cu mare interes meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului.

Bănia fierbe în așteptarea marii întâlniri care poate aduce un nou titlu în Oltenia după o pauză de 29 de ani, dar și înfocații fani ai Craiovei plecați peste mări și țări sunt pregătiți pentru marea sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai în formă jucători ai oltenilor din actualul sezon, ajutând mult echipă și după reluarea campionatului. Mijlocașul visează cu ochii deschiși la trofeu.

U Craiova – CFR Cluj va fi văzut de oltenii din întreaga lume

Însă, partida Universitatea Craiova – CFR Cluj, marea finală pentru titlu, nu aduce emoții doar în țară, ci în întreaga lume pe unde sunt răspândiți fanii olteni. Aceștia au umplut cu mesaje de susținere pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

”Mi-e dor să fim campioni. Hai Știința”, a scris un fan stabilit în Italia și care și-a urmărit favoriții la meciul de acum fix trei ani cu AC Milan din Europa League, în timp ce altul este alături de favoriți din Insula Corfu din Grecia.

Olteni lume U Craiova - CFR Cluj 1

Olteni lume U Craiova - CFR Cluj 2

Un suporter înfocat al trupei lui Cristiano Bergodi a postat o fotografie cu mașina pe care o conduce în Canada și care are la numărul de înmatriculare ”Știința”, iar altul a transmis încurajări din Austria și menționează că oltenii sunt peste tot.

ADVERTISEMENT

Olteni lume U Craiova - CFR Cluj 3

Olteni lume U Craiova - CFR Cluj 4

O familie stabilită la Bologna a postat o fotografie în care toții membrii sunt alături de Universitatea Craiova, iar alte mesaje au mai venit din Iordania sau de la Londra. ”Câștigați și promit să cânt live imnul Științei în Marienplatz Munchen. Hai Craiova”, a scris un alt fan.

Olteni lume U Craiova - CFR Cluj 5

Olteni lume U Craiova - CFR Cluj 6

Meciul decisiv pentru desemnarea campioanei se va disputa luni seară, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco între Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ardelenii sunt campionii ultimelor două ediții și speră să-și păstreze coroana în ciuda faptului că nu-l vor avea pe bancă pe antrenorul Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Craiova nu au mai câștigat titlul de 29 de ani, din 1991. Cei mai mulți componenți ai actualei echipe nici nu erau născuți atunci. Doar cinci fotbaliști din lotul actual existau în 1991. Este vorba despre Marinescu, Florin Gardoș, Alexandru Mățel, Dan Nistor și Alexandru Mateiu. Ultimii doi jucători sunt titulari incontestabili ai echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 2,64 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT