Oltenii, 16 partide consecutive fără înfrîngere! “Un record pentru club şi pentru istoria României”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
17/03/2015, 23:02
Oltenii, 16 partide consecutive fără înfrîngere! “Un record pentru club şi pentru istoria României”

Filipe Teixeira a ratat un penalty în minutul 79, iar Pablo Brandan a declarat că formaţia olteană a cîştigat cu noroc partida cu Petrolul.

„A fost un meci foarte complicat, Petrolul are o echipă foarte bună, dar băieţii au reacţionat foarte bine. Am avut şi puţin noroc, am marcat, ne-am aşezat bine în teren. Noi trebuie să fim realişti, să o luăm pas cu pas. Sîntem o echipă de muncitori şi dacă lipseşte unul, echipa nu arată bine. Pe final o să tragem linie. Eu am avut încredere în acest proiect şi le mulţumesc că au avut şi ei încredere în mine. Sînt fericit la Craiova. Astăzi am fost toţi uniţi pentru fetiţa lui Pufi (n.r. – Bălgrădean)”, a spus Brandan la Look TV.

Cristian Bălgrădean  a devenit, luni, tatăl unei fetiţe. La finalul partidei cu Petrolul, portarul s-a declarat mîndru de recordul lui

La rîndul său, Cristian Bălgrădean s-a declarat mîndru că oltenii au reuşit 16 partide fără înfrîngere în Liga 1.

„Am făcut un meci bun, am întîlnit o echipă foarte valoroasă, cu jucători care pot face oricînd diferenţa. În prima repriză poate am fost puţin relaxat, dar e bine că nu am luat gol. Cred că este un record pentru club şi pentru istoria României. Sîntem o familie şi asta a dus la asemenea rezultate. La final vom trage linie şi vom vedea. Mai sînt 12 etape de jucat, nu pot să dau un pronostic”, a spus Bălgrădean.

Închide ×