ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Oltenii acceptă „spovedania” lui Gigi Becali, în cazul Andrei Vlad: „E un fapt consumat”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 02.09.2018 | 13:59
Gigi Becali s-a „spovedit” față de olteni, după gafele lui Andrei Vlad în meciul cu Rapid Viena

Gigi Becali a recunoscut faptul că nu a gestionat cum trebuie transferul lui Andrei Vlad, după eliminarea FCSB-ului în dubla cu Rapid Viena, în care tânărul portar al roș-albaștrilor a gafat decisiv. Reacția lui Becali a fost întâmpinată cu iertare de către olteni.

ADVERTISEMENT

„Dacă Becali s-a spovedit și a recunoscut acest gest nesportiv, nu fac decât să-i strâng mâna, între ghilimele. E un fapt consumat. Prea mare presiune, prea mult s-a discutat despre Andrei Vlad. I s-a pus în spate povara pentru pierderea calificării. Viața merge înainte. Când noi spuneam că acum un an că Vlad a ajuns la Steaua prin mijloace neortodoxe, nimeni nu ne credea”, a declarat președintele clubului din Craiova, Marcel Popescu, la Pro X.

„Aşa a vrut Dumnezeu, vina e a mea, eu l-am furat pe portar, prin portar m-a pedepsit. Niciodată nu-mi aduc aminte să fi vrut o calificare de genul ăsta şi să o fi ratat-o. Ca acum, niciodată, să ai 2-0 la pauză, nu mă mai aşteptam să luăm gol. Mi-a zis Meme că e distrus, ce să-i spun eu, că e cu capul în nori el. Are vreo vină Dică când bagă un portar mingea în poartă? Dică era calificat! Vina e a mea că trebuia să mai luăm un portar sau să-l ţinem pe Stăncioiu, el crede că e la dans”, a spus Gigi Becali, la finalul partidei de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a „spovedit” și față de Andrei Vlad

Patronul FCSB a fost sâmbătă în cantonamentul FCSB de la Berceni și a discutat cu portarul care a gafat decisiv în playoff-ul Europa League: „Am venit pentru că e un moment de cotitură. Am vorbit cu Vlad, mi-a spus că nu i-a reproșat nimeni nimic cum spunea Ana. Nu permit așa ceva la mine în casă. La mine la club nimeni nu ia apărarea cuiva, numai eu o fac. Așa cum îi critic, așa tot eu vin și îi apăr. Presa vă critică pentru greșelile voastre și, dacă minte cineva, eu vă iau apărarea. Ce a spus presa a fost adevărat. Suportă că iei 10.000 de euro pe lună. O să aperi în continuare! Ce s-a întâmplat cu Stăncioiu n-a fost decizia mea. Au decis Meme și Dică și cred că au făcut bine. Nu mai luăm niciun portar, pentru că am încredere în el. Vlad, ai greșit, ai pierdut calificarea, asta e! Andrei Vlad trebuie să știe că acum este un bărbat adevărat. Trebuie să știe că aici, la Steaua, e ca la război. La război nu vin părinții să tragă în locul copiilor. Am mare încredere în Vlad. Eu cred că el va apăra și duminică. Îi dăm încredere în continuare”, a declarat Becali la cantonamentul de la Berceni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!