Fotbal intern

Oltenii au găsit explicaţia înfrângerii cu FCSB: spionajul din interior! Cîrţu: “Au ştiut de la noi din club cum jucăm şi au schimbat sistemul!”

23.12.2019 | 21:07
Oltenii au gasit explicatia infrangerii cu FCSB spionajul din interior Cirtu Au stiut de la noi din club cum jucam si au schimbat sistemul
ADVERTISEMENT

Craiova a pierdut cu FCSB, 0-2, după o primă repriză în care oltenii, cum a spus şi Florinel Coman după meci, “au fost luaţi pe sus”. Iar acum Sorin Cîrţu a lansat o acuză extrem de gravă: faptul că roş-albaştrii au ştiut din interiorul clubului lor despre tactica pregătită de Piţurcă şi s-au ajustat sistemul în consecinţă!

Oltenii se acuză de spionaj: Sorin Cîrţu afirmă că au avut o “cârtiţă” în vestiar

Craiova nu a avut niciun fel de replică la jocul FCSB-ului, mai ales în prima repriză a partidei de pe Arena Naţională, la finalul căreia scorul putea fi 3-0 dacă Florin Tănase ar fi transformat penalty-ul din prelungiri.

ADVERTISEMENT

Iar Sorin Cîrţu, preşedintele Craiovei, a lansat o acuză extrem de dură, dând vina pe un prezumtiv “spion” din club că ar fi destăinuit celor de la FCSB felul în care a pregătit Victor Piţurcă meciul.

“Piţi” a jucat în sistemul 4-4-2, cu doi atacanţi atipici, Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă, ambii de meserie extreme. Astfel, cei doi, jucători de spaţii, au fost blocaţi însă perfect de apărarea roş-albastră, unde Bogdan Argeş Vintilă a schimbat în premieră, jucând cu trei fundaşi centrali.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că totul s-a întâmplat chiar la obişnuita inspecţie a gazonului de către jucători, fotbaliştii roş-albaştrilor transmiţându-i apoi lui Vintilă felul în care urmează să joace Piţurcă. 

“Ce mi s-a părut ciudat e felul în care au schimbat cei de la FCSB sistemul. Ce să zic, FCSB a fost inspirată cu trei fundaşi centrali. Dar nu au jucat niciodată cu sistemul ăsta! De unde au început ei dintr-o dată aşa?

ADVERTISEMENT

Nu vreau să acuz pe nimeni, dar dacă ştiau de undeva de la noi din club cum jucăm noi, e foarte grav. Eu zic că ştiau cum jucăm, că Piţi a pregătit meciul cu doi atacanţi, şi chiar atacanţi de spaţii, cum sunt Ivan şi Mihăilă.

Repet, nu vreau să nominalizez sau ceva de genul ăsta, dar l-am auzit şi pe Vintilă că era fericit că eu şi-au respectat perfect planul tactic. Ca fost antrenor, eu nu-mi explic ce s-a întâmplat. Sincer. E o părere personală, vă repet, nu fac vreo acuzaţie oficială”, a fost declaraţia lui Cîrţu la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Craiovei, goluri marcate în prima repriză de Man şi Coman. Roş-albaştrii încheie astfel 2019 în faţa oltenilor, pe poziţia a treia, în timp ce formaţia din Bănie ocupă poziţia a patra.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.90 este cota pentru victoria oltenilor. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT