Fotbal intern

Oltenii au început fiesta! Eroul Craiovei dă tonul: “În noaptea asta nu dorm!”

Autor: Marian Popovici | 27.05.2018 | 23:58
Oltenii au început fiesta! Eroul Craiovei dă tonul:
Alexandru Mitrita il felicita pe Gustavo Vagenin dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre AFC Hermannstadt si CS Universitatea Craiova, in cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurata pe Arena Nationala din Bucuresti

CS U Craiova a câştigat Cupa României după ce a învins cu 2-0 în ultimul act formaţia Hermannstadt. Autorul primului gol al confruntării, Gustavo, a declarat că nu va dormi în această noapte şi este bucuros că a scris istorie la CS U Craiova:

“A venit şi fratele meu şi familia mea a văzut pe stream. Atmosferă foarte frumoasă azi cu suporterii. Fanii, oraşul, merită această Cupă. Am pus inimă în acest meci. Este o bucurie foarte mare pentru noi. Mă înţeleg foarte bine cu Mitriţă şi Băluţă şi suntem prieteni pe teren şi în afara terenului.

Gustavo: “Am intrat în istorie, sunt foarte fericit”

Sunt concentrat la Craiova şi dacă va veni o ofertă putem discuta. Nu se ştie niciodată. Nu ştiu dacă Ivan se va întoarce, dar e un băiat este foarte bun. Vreau să fie fericit. Am intrat în istorie. Am o bucurie foarte mare că am câştigat trofeul şi am adus o cupă după 25 de ani. Nu cred că pot să dorm în această noapte. Sunt foarte, foarte fericit”, a spus Gustavo.

CS U Craiova a câştigat un trofeu după o pauză de 25 de ani. În 1993, Craiova a reuşit să câştige Cupa României după o victorie cu 2-0 împotriva echipei Dacia Unirea Brăila.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!