Fotbal intern

Oltenii au luat faţa FCSB în topul fotbaliştilor valoroşi! Mitriţă şi Băluţă, în primii trei

15.06.2018 | 15:45
Oltenii au luat fata FCSB in topul fotbalistilor valorosi Mitrita si Baluta in primii trei

Oltenii au luat faţa FCSB în topul celor mai valoroşi fotbalişti români. Alexandru Mitriţă şi Alexandru Băluţă, cele două “perle” de la Universitatea Craiova, valorează împreună 4,8 milioane de euro.

Transfermarkt a publicat lista cu cei mai scumpi jucători români, iar primul loc este împărţit de Alexandru Mitriţă şi Constantin Budescu, cu 2,5 milioane de euro. Pe podium este celălalt oltean, Alex Băluţă, care costă 2,3 milioane de euro. Topul este întregit de Cristi Manea, de la CFR Cluj, cu o cotă de piaţă de 2,2 milioane de euro şi Dennis Man, “perla” FCSB-ului, cu aceeaşi valoare.

Oltenii au luat faţa FCSB

Oltenii au luat faţa FCSB
Oltenii au luat faţa FCSB

Cuplul ofensiv al Craiovei are împreună 32 de goluri în toate competiţiile. Mitriţă şi Băluţă au o relaţie foarte bună şi în afara terenului. Cei doi jucători de la Universitatea Craiova şi-au făcut împreună inclusiv vacanţa din această vară, la Barcelona, împreună cu iubitele şi celălalt coleg de la Craiova, Cristian Bărbuţ.

Nu se ştie însă cât de mult timp vor mai juca împreună, după ce Marcel Popescu a anunţat că se poate ca unul dintre aceştia să fie vânduţi pe bani mulţi: “Asta e ca și cum avem dreptul să dăm la facultate, nu-i o performanță. Performanță va fi dacă și intrăm la facultate, adică în grupe.Fotbaliștii vin, scriu istorie aici, iar ulterior, în momentul în care apar oferte bune pentru ei, trebuie să plece. Nu facem parte din categoria cluburilor care se pot opune și oferă unor jucători contracte pe viață.

Noi vindem o dată pe an. Că va fi Băluță cel care va pleca, Bancu sau Mitriță, vom vedea. Ne dorim să-i avem pe toți în preliminariile Ligii Europa și încercăm ca unul dintre ei să plece pe bani foarte mulți. Mario Felgueiras? Adrian Stoian? Orice fotbalist de valoare poate deveni un subiect pentru Universitatea. Sita este însă din ce în ce mai deasă și cei pe care îi aducem sunt jucători de calitate”, a spus Marcel Popescu.