Fotbal intern

Oltenii au “marcat” după meciul cu Dinamo! Şi-au “tras” un mijlocaş care a eliminat Steaua din Liga Campionilor!

La finalul partidei pierdute vineri seara cu 0-1 pe stadionul Dinamo, antrenorul Sorin Cîrţu spunea că echipa olteană va arăta altfel după ce se vor mai face transferuri. Şi transferuri s-au...
18.07.2015 | 10:55
Oltenii au marcat dupa meciul cu Dinamo Siau tras un mijlocas care a eliminat Steaua din Liga Campionilor

La finalul partidei pierdute vineri seara cu 0-1 pe stadionul Dinamo, antrenorul Sorin Cîrţu spunea că echipa olteană va arăta altfel după ce se vor mai face transferuri. Şi transferuri s-au făcut. Doar unul, de fapt, dar promiţător.

Conducerea din Bănie l-au adus pentru 100.000 de euro pe mijolcaşul bulgar de 30 de ani Hristo Zlatinski, legitimat ultima dată la campioana din sudul Dunării, Ludogoreţ Razgrad.

STEAUA. Blestemul Dinamo! Tripleta otrăvită: “Nu trebuiau aduşi”

Zlatinski, pentru care Cosmin Moţi le-a oferit garanţii craiovenilor,a fost unul dintre jucătorii de bază de la Ludogoreţ în ultimii doi ani şi a evoluat şi un ”dubla” contra Stelei, din play-offul UEFA Champions League, din august 2014. La zi cu pregătirea fizică, este apt de joc pentru următorul meci al oltenilor, cu Astra Giurgiu în Bănie, duminică, 27 iulie, de la ora 18:30.

DRAMĂ. Primul DECES după 20 de ani în Formula 1! “A luptat pînă la CAPĂT, dar azi această luptă a ajuns la FINAL”

Fostul stelist Andrei Prepeliţă a contribuit şi el, indirect, la această mutare. Component de bază al lui Ludogoreţ în ultimele două sezoane, Zlatinski nu şi-ar mai fi găsit loc printre titulari odată cu venirea mijlocaşului român în lotul bulgarilor. Conducerea i-a transmis acest lucru şi a fost extrem de înţelegătoare în momentul în care pe adresa clubului a venit o ofertă de la CS U Craiova.

46 de meciuri a jucat Zlatinski în ultimele două sezoane, în care a marcat 9 goluri.