Fotbal intern

Oltenii au prins curaj după primul succes din 2021: „Suporterii se hrănesc din victoriile cu Dinamo”

03.02.2021 | 18:35
Oltenii au prins curaj dupa primul succes din 2021 Suporterii se hranesc din victoriile cu Dinamo
Oltenii au prins curaj după prima victorie din 2021: „Suporterii se hrănesc din victoriile cu Dinamo”. Inquam Photos / Stefan Constantin
ADVERTISEMENT

Victoria Universității Craiova de la Iași a reaprins ”spiritul oltenesc” în rândul alb-albaștrilor. „Leii” din Bănie le-au pus gând rău dinamoviștilor și anunță ofensivă totală.

Universitatea Craiova a câștigat la Iași primul meci în Liga 1, după 7 partide în care au remizat de 6 ori și au pierdut un joc. Victoria din Copou, scor 3-0, le-a dat aripi oltenilor care o vor înfrunta, sâmbătă, pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

Antrenorul interimar Dragoș Bon a evocat rivalitatea istorică dintre cele două grupări, în conferința de presă premergătoare disputei.

Fierbe Oltenia înaintea derby-ului Universitatea – Dinamo

Întâlnirile dintre Universitatea Craiova și Dinamo au fost întotdeauna dintre cele mai încinse, la propriu, din campionatul intern. Din 2018 încoace, oltenii au pierdut un singur meci în fața rivalilor din Capitală și au câștigat 7.

ADVERTISEMENT

”Este cunoscută rivalitatea dintre Dinamo și Craiova. Știm foarte bine ce înseamnă pentru suporterii noștri acest joc. Ei se hrănesc din victoriile Craiovei împotriva lui Dinamo. Și pentru mine este un joc aparte și îmi doresc foarte mult să facem suporterii fericiți”, as spus Bon.

Tehnicianul Universității s-a declarat mulțumit nu doar de scorul de la Iași, 3-0 pentru olteni, ci și de consistența jocului și de numărul mare de goluri pe care echipa lui l-a reușit în nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon promite ofensivă totală cu Dinamo

Dragoș Bon a dat asigurări că Universitatea Craiova va face un meci care să se ridice la așteptările suporterilor și promite ofensivă totală împotriva ”Câinilor” din Ștefan cel Mare.

”Așteptați-vă să fim o echipa ofensivă. Cu siguranță vom avea un joc ofensiv pentru că nu ne sperie nimic. Sunt foarte atent la echipa mea, i-am observat și pe adversari și sunt foarte încrezător în jucătorii pe care îi am la dispoziție. Avem jucători care se pliază pe acest stil de joc”, a mai spus Bon.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo este programat sâmbătă, în cadrul etapei a 22-a a Ligii 1, și se va disputa în Bănie, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 1,98 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT