Fotbal intern

Oltenii, dezamăgiți după U Craiova – Astra 1-2. “E incredibil! Au dat două goluri din două faze!”

Autor: Iuliana Spirache | 04.03.2019 | 22:31
Oltenii, dezamăgiți după U Craiova - Astra 1-2.
Jucătorii de la U Craiova, supărați după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, scor 1-2 cu Astra Giurgiu, iar oltenii s-au arătat dezamăgiți de fapul că nu au putut să câștige cele trei puncte puse în joc.

Dezamăgire în rândul oltenilor după U Craiova – Astra 1-2

“Nu ne-am îndepărtat foarte mult de locurile din față. Mergem în play-off și sunt sigur că vom câștiga. Au avut două faze importante și au înscris două goluri. E incredibil așa ceva. Suntem supărați, dezamăgiți. Ne pare rău că am dezamăgit suporterii și sper ca data viitoare să îi facem fericiți. Koljic este cel mai bun jucător, e printre cei mai buni atacanți din Liga 1. Când am fost în teren și nu am purtat banderolă am câștigat de fiecare dată… Mă gândesc doar să batem în etapa viitoare”, a spus Mateiu.

“Suntem dezamăgiți și trebuie să strângem rândurile. Este o frustrare mare când ai 1-0 și pierzi pe final. Știam că e o echipă dificilă, fără presiune. Pentru ei fiecare puncte important. Problemele sunt la noi. Trebuie să ne adunăm pentru că urmează un play-off foarte greu. Eu nu cred că a fost henț la mine. Eu îmi amintesc că mi-a respins în umăr, în piept. Trebuie să ne asumăm toți această înfrângere”, a spus Andrei Cristea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!