Fotbal intern

Oltenii iau cu asalt Național Arena! Câte bilete au cumpărat pentru finala Cupei României

Autor: Eduard Nicolae Popa | 23.05.2018 | 22:41
Oltenii iau cu asalt Național Arena! Câte bilete au cumpărat pentru finala Cupei României
Câte bilete a vândut CS U Craiova pentru finala Cupei României

Pe 27 mai se va juca Finala Cupei României, dintre CS U Craiova și FC Hermannstadt. Oficialii clubului CS U Craiova anunță că oltenii vor lua cu asalt Național Arena.

Președintele CS U Craiova, Marcel Popescu, anunță că au fost vândute deja peste 28.000 de bilete pentru finala Cupei României: ”Din evaluările pe care le avem, 23-24 de mii vor fi fani din Craiova. Există persoane din Bucureşti, care vin la Craiova cu maşina şi vor face deplasarea la Bucureşti cu trenul, pentru a retrăi ce s- a întâmplat acum zeci de ani”, a mai spus preşedintele Craiovei.

Jucătorii Craiovei așteaptă finala de pe Național Arena

Gustavo este nerăbdător să joace finala cu Hermannstadt: ”Noi mergem la Bucureşti să facem un meci important. Tot orașul Craiova merită să ia Cupa. Am văzut video cu echipa Sibiului, e o echipă bună, cu un atac rapid, dar noi lucrăm de mult timp și suntem pregătiți pentru acest meci.”, a spus mijlocaşul Craiovei.

„Vom câștiga cu siguranță, pronim favoriți în această partidă. Nu este normal ca o echipă atât de mare să stea atâta timp fără un trofeul câștigat. Voi merge împreună cu suporterii, dar este posbil să comentez partida și atunci trebuie să plec încă de sâmbătă”, a spus și fosta legendă a craiovenilor, Gică Craioveanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!