Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oltenii îi aruncă mănușa lui Hagi: „1 solist la CFR – Farul. Merg să pariez și o să mă și filmez, chiar dacă mă amendează” Video exclusiv

Sorin Cârțu i-a aruncat mănușa lui Gică Hagi la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici și a spus că va merge să parieze pe victoria CFR-ului cu Farul.
23.05.2023 | 20:30
Oltenii ii arunca manusa lui Hagi 1 solist la CFR  Farul Merg sa pariez si o sa ma si filmez chiar daca ma amendeaza Video exclusiv
Exclusiv. Oltenii îi aruncă mănușa lui Hagi „1 solist la CFR - Farul. Merg să pariez și o să mă și filmez, chiar dacă mă amendează” Video
ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că se va filma în timp ce merge la o casă de pariuri pentru a miza pe victoria CFR-ului împotriva Farului, fiind convins că trupa lui Dan Petrescu va obține victoria.

Oltenii îi aruncă mănușa lui Hagi și mizează pe victoria CFR-ului cu Farul

Sorin Cârțu i-a aruncat mănușa lui Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a spus va paria pe victoria CFR-ului în meciul din ultima etapă a play-off-ului cu Farul, care este deja campioană:

ADVERTISEMENT

„E o victorie bună pentru noi, ne dă încredere, chiar dacă merg pe 1 solist la meciul dintre CFR Cluj și Farul. Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc pariul ăsta și o să mă și filmez. Da, clar merg pe 1 solist. 

Nu mai fac alte comentarii într-un fel sau altul, eu am spus ce joc pe bilet, pentru că CFR-ul nu își ratează șansa care i s-a ivit în acest moment. Șansa pe care o are pentru cupele europene”.

ADVERTISEMENT

„Când noi batem FCSB-ului acasă, noi eram pe locul doi, am fi fost noi în meciuri decisive acum. Cu Sepsi ar fi trebuit să jucăm pentru altă miză, trebuia să fim fără emoții de cupe europene.

Am mai vorbit despre penalty-ul acela cu FCSB-ul și am spus că Ivan din 1000 de execuții nu o mai imită pe cea de-atunci. A mai executat trei penalty-uri de atunci și le-a marcat pe toate de atunci”, a mai spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cum să vină Farul la fel de montată?”

„Parcă chiar a fost ghinion, necaz, nu știu ce să spun. Și antrenor am fost la fel de mare, dar dacă aș fi jucat eu cu un atacant, lumea spunea că băgam eu autobaza, dar n-am jucat niciodată cu sub doi atacanți în echipele mele.

Cum să vină echipa la fel montată, ei au petrecut mult acum. Vedem! Primul și primul lucru e să ne rezolvăm noi meciul pe care îl avem”, a continuat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Exceptând penalty-ul acela pe care îl regretăm și noi și el, Andrei a avut un sezon foarte bun. Au fost momente în care chiar a strălucit și a fost jucătorul numărul unu al nostru”, a mai spus președintele oltenilor, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT