Băluţă: “Vrem titlul!”. Îl refuză pe Ianis Hagi: “N-are loc aici!”

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
19/11/2017, 10:21
Băluţă: “Vrem titlul!”. Îl refuză pe Ianis Hagi: “N-are loc aici!”

Craiova a obţinut prima victorie pe noul Oblemenco în debutul oficial pe super-arena din Bănie. A fost 3-1 în Craiova – Juventus, iar Alexandru Băluţă s-a dezlănţuit la final. Surescitat de victorie şi de atmosferă, căpitanul oltenilor a anunţat că vrea să câştige titlul chiar în acest sezon. 36 de puncte are Craiova şi e la doar două de FCSB şi la unul de CFR Cluj, care are şi un meci în minus. 

“E cel mai frumos moment, mai ales că am câştigat la primul meci oficial pe această minune de stadion. Ne bucurăm că i-am făcut fericiţi pe fani, eu spun că jocul nostru a incântat. Nu ne-a fost teamă, ne-am întrecut care să înscrie primul. Mă bucur pentru Mitriţă, pentru mine e important că am câştigat. Sunt importante punctele, dar cred că am facut şi spectacol, aşa cum le place fanilor. Trebuie să luăm fiecare meci pe rând. Eu, sincer, ma gândesc la titlu, pentru că asta trebuie să fie în mintea tuturor. Dacă noi ne vom dori mai mult, sunt sigur că vom reuşi acest lucru”, a spus Alex Băluţă. 

Băluţă, după Craiova – Juventus 3-1: “Unde să joace Ianis?!”

O declaraţie şi mai surprizătoare a făcut însă decarul din Bănie atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Craiova. Băluţă afirmă că echipa lui Mangia nu are nevoie de fiul lui Gheorghe Hagi din cauza faptului că formaţia este prea bine închegată. 

“Nu are loc să joace aici. Suntem mulţi jucători de valoare la această echipă, ne-am integrat foarte bine. Este greu ca el să se impună aici”, a fost declaraţia lui Băluţă. Ianis Hagi va fi împrumutat de Fiorentina în iarnă, variantele cele mai plauzibile fiind Pescara, în Serie B, sau chiar FCSB! 

Închide ×