Sport

Oltenii își fac griji înainte de Vllaznia – Universitatea Craiova, în preliminariile Conference League: „Nu mai există echipe mici”

Universitatea Craiova va juca împotriva celor de la KF Vllaznia în preliminariile Conference League. Oltenii se tem că ar putea fi eliminați de către albanezi.
16.07.2022 | 11:51
Oltenii isi fac griji inainte de Vllaznia  Universitatea Craiova in preliminariile Conference League Nu mai exista echipe mici
Oltenii își fac griji înaintea partidei Vllaznia - Universitatea Craiova: „Nu cred că mai există echipe mici”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va disputa prima manșă din turul secund preliminar al Conference League, cu KF Vllaznia, joi, de la ora 22:00, în Albania. După eliminăriile rușinoase din ultimii ani, oltenii cred că vor avea o partidă dificilă împotriva albanezilor.

Oltenii se tem de o eliminare a Universității Craiova în fața celor de la Vllaznia: „O să fie un meci greu, la fel cum au fost cu Laci și Tbilisi”

Universitatea Craiova a obținut un rezultat de egalitate cu Sepsi OSK, scor 2-2, în prima etapă din sezonul 2022-2023 din Superliga. Pentru formația din Bănie urmează partida cu KF Vllaznia din preliminariile Conference League, care se va disputa în Albania.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu a declarat că moralul jucătorilor nu va fi afectat, după remiza obținută împotriva covăsnenilor. Fundașul „alb-albaștrilor” speră ca Universitatea Craiova să nu repete greșelile făcute pe „Ion Oblemenco” în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League.

„Nu cred că moralul poate să fie afectat înaintea partidei cu Vllaznia. O să vedem ce am greșit astăzi și ce putem remedia. Sperăm să nu mai repetăm greșelile de astăzi. O să existe presiune și dacă o să jucăm cu orice echipă cu o pregătire mai mediocră”, a spus fundașul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu se așteaptă ca Universitatea Craiova să aibă o dublă dificilă împotriva celor de la KF Vllaznia, după experiențele din ultimii doi ani. În trecut, formația din Bănie a fost eliminată în competițiile europene de echipe precum Laci și Lokomotiv Tbilisi.

„Ați văzut ce s-a întâmplat cu CFR Cluj. Nu cred că mai există echipe meci în momentul de față. Nu este o scuză, pentru că ăsta e adevărul. O să fie un meci greu, cum am avut și cu Laci și Lokomotiv Tbilisi”, a mai spus Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătejelu, dezamăgit după egalul cu Sepsi: „Am luat două goluri foarte ușoare”

Sepsi a reușit să întoarcă rezultatul pe „Ion Oblemenco” cu două goluri înscrise pe finalul partidei. Bogdan Vătăjelu a declarat că jucătorii au cedat fizic în repriza a secundă a meciului și astfel, formația antrenată de Cristiano Bergodi a preluat conducerea jocului.

„Din păcate, Sepsi a marcat după două greșeli ale noastre. Pe finalul partidei ne-au dominat, iar noi am căzut puțin din punct de vedere fizic. Am luat două goluri foarte ușoare, două reușite foarte identice. Lumea e supărată, dar nu trebuie să se supere pe noi încă din prima etapă”, a declarat jucătorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mergem înainte. Am simțit oboseală, pe finalul meciului am cedat puțin terenul celor de la Sepsi. Puteau să plece și cu cele trei puncte, dacă ne uităm la ultima fază. Am întâlnit o echipă bună, care a luat două trofee în sezonul trecut”, a încheiat Bogdan Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT