Sport

Oltenii își umflă mușchii înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Nu e greu să-l blochezi pe Tavi Popescu”

Oltenii inflamează spiritele înainte de duelul FCSB - Universitatea Craiova, iar Sorin Cârțu a declarat că nu este greu să-l blochezi pe Octavian Popescu.
30.03.2022 | 11:33
Oltenii isi umfla muschii inainte de FCSB  Universitatea Craiova Nu e greu sal blochezi pe Tavi Popescu
Sorin Cârțu, neimpresionat de Octavian Popescu înainte de FCSB - U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor consideră că partea dificilă pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf va fi să controleze mijlocul terenului, remarcându-l pe Darius Olaru de la vicecampioana României, despre care spune că poate face diferența.

Sorin Cârțu, neimpresionat de Octavian Popescu înainte de FCSB – U Craiova

Sorin Cârțu pare neimpresionat de forma remarcabilă prin care trece Octavian Popescu și nu se teme de puștiul „roș-albaștrilor” înaintea duelului dintre FCSB și Universitatea Craiova, spunând că acesta poate fi blocat fără mari emoții:

ADVERTISEMENT

„Nu mi-e teamă… sunt indicațiile pe care le dă antrenorul, dar nu e greu să-l blochezi pe Octavian Popescu sau pe Cordea.

Olaru să știi că e un jucător important pentru FCSB, de fiecare dată când am pierdut cu ei, au jucat bine la mijlocul terenului, ne-au dominat acolo”.

ADVERTISEMENT

„La mijlocul terenului trebuie să câștigăm meciul. Sunt multe metode să blochezi lateralii”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

„Nu trebuia niciodată să pierdem cu Voluntari!”

Sorin Cârțu a continuat și a vorbit despre meciul pierdut cu FC Voluntari, scor 1-3, regretând că echipa nu a plecat cu niciun punct din deplasare.

ADVERTISEMENT

Dorința oltenilor pentru meciurile cu FCSB și CFR Cluj este să obțină șase puncte, dar se pot mulțumi și cu patru puncte, dar Sorin Cârțu avertizează și spune că este de acord cu obținerea celor patru puncte, doar dacă jocul formației arată bine:

„În fotbal se întâmplă multe, avem două meciuri foarte importante și determinante pentru ce ne-am propus.

ADVERTISEMENT

Pot fi și patru puncte, dar să arătăm bine și ca joc. Meciul cu Voluntari a fost… nu aveam voie să-l pierdem”.

„Noi trebuie să batem FCSB-ul dacă vrem să ajungem pe locul doi. Și dacă vrei să-ți consolidezi locul trei, nu ai voie să pierzi cu Voluntari sau cu FC Argeș. Nu trebuia să-i lăsăm niciodată să ne bată”, a încheiat Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT