Fotbal intern

Oltenii nu cred în superstiţii! De fiecare dată când U Craiova a venit cu trenul la Bucureşti, a pierdut cu FCSB

22.12.2019 | 17:32
Oltenii nu cred in superstitii De fiecare data cand U Craiova a venit cu trenul la Bucuresti a pierdut cu FCSB
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FCSB este ultimul meci al anului în Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii nu au câştigat niciodată la Bucureşti din 2014 încoace şi de fiecare dată când au făcut deplasarea cu trenul, au plecat fără puncte în confruntările cu FCSB. Şi de această dată, U Craiova a venit cu trenul în Capitală şi speră să rupă şirul meciurilor fără victorie pe Arena Naţională împotriva FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.30 este pentru o remiză în Bănie. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Oltenii nu cred în superstiţii! U Craiova, o singură victorie din 18 meciuri cu FCSB

Dacă FCSB se va impune în derby, va depăşi pentru prima dată în acest sezon Craiova în clasament. Formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă are în acest moment 36 de puncte, unul mai puţin decât echipa lui Piţurcă.

Universitatea Craiova a reuşit să câştige un singur meci cu FCSB în 18 confruntări din 2014 încoace, de când noua echipă a oltenilor a promovat în prima ligă. Iar de fiecare dată când au venit cu trenul la Bucureşti, craiovenii au fost învinşi de rivali.

ADVERTISEMENT

Dintre cele 8 meciuri jucate la Bucureşti împotriva FCSB-ului în ultimii ani, oltenii au câştigat un singur punct, roş-albaştrii având 7 victorii. Pe 30 iulie 2017, U Craiova obţinea singura remiză împotriva FCSB-ului pe Arena Naţională, 1-1.

De fiecare dată când au venit cu trenul, au pierdut împotriva roş-albaştrilor!

Coincidenţă sau nu, oltenii nu au venit atunci cu trenul la Bucureşti. În stagiunea trecută, când oltenii au decis să facă deplasarea cu trenul, au pierdut ambele confruntări din Capitală cu acelaşi scor, 2-3.

ADVERTISEMENT

Totuşi, jucătorii lui Victor Piţurcă au motive de optimism. Universitatea Craiova a câştigat în acest an pe Arena Naţională un meci. Se întâmpla împotriva rivalilor de la Dinamo, pe care i-au învins cu 2-0 în etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1.

Oltenii au şi amintiri frumoase pe Arena Naţională! Au câştigat Cupa României

În ciuda înfrângerilor dese suferite împotriva FCSB, U Craiova are şi amintiri frumoase de pe Arena Naţională. Pe acest stadion, echipa a cucerit singurul trofeu de la reînfiinţare, Cupa României, în 2017.

ADVERTISEMENT

Marea problemă a oltenilor sunt meciurile împotriva FCSB-ului. Din 18 confruntări directe din 2014 până în prezent, U Craiova s-a impus o dată, pe 21 octombrie 2018, ziua în care s-a stins Ilie Balaci. Două dintre meciuri s-au încheiat la egalitate, în timp ce FCSB are 15 victorii împotriva oltenilor.

“Motivație nu le mai trebuie din partea mea. Băieții sunt motivați pentru astfel de meciuri. De obicei făceam două zile de cantonament. Cu Voluntari așa am făcut, dar pentru FCSB avem numai o zi de cantonament fiindcă am încredere că ei se montează pentru o partidă atât de importantă”, Victor Piţurcă

  • 15 victorii a obţinut FCSB din 2014 până în prezent împotriva Craiovei
  • 1 punct a luat Craiova în deplasare cu FCSB în 8 meciuri 

 

ADVERTISEMENT