Papură surprinde după Viitorul – U Craiova 2-0 în Cupa României: „Minimum trei goluri trebuia să înscriem”

Alin Miu   
în Universitatea Craiova
25/04/2019, 22:03
Papură surprinde după Viitorul – U Craiova 2-0 în Cupa României: „Minimum trei goluri trebuia să înscriem”
Oltenii nu știu ce să mai facă după un nou penalty ratat

U Craiova a fost eliminată din semifinalele Cupei României de Viitorul, după 1-2 în Bănie și 0-2 la Ovidiu. Oltenii au avut o șansă uriașă de a reintra în cursa calificării, ratând un penalty prin Bancu în minutul 54. A fost cel de-al șaptelea penalty ratat de olteni în acest sezon. 

Papură surprinde după Viitorul – U Craiova 2-0 în Cupa României

Cicâldău și Bărbuț au vorbit la finalul partidei despre ocaziile numeroase ratate de echipa lor, dar și despre lovitura de la 11 metri a lui Bancu. Bărbuț a dezvăluit că oltenii exersează din greu penalty-urile la antrenamente, dar nu reușesc să fie inspirați de la punctul cu var și în timpul meciurilor.

„Meritam să înscriem trei goluri, dar am ratat foarte mult. E păcat. În momentul când înscriam, veneam din spate, iar Viitorul își pierdea din încredere. Le-am spus la pauză băieților că ne trebuie un singur gol pentru a ne putea să ne calificăm” – a spus Corneliu Papură la Digisport.

„A fost un meci deschis ca de fiecare dată. Pe lângă penalty am mai avut multe situații clare de gol, nu am fost inspirați în fața porții. S-a întâmplat să rateze Bancu, asta este. Din păcate am fost eliminați din Cupă, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte în campionat și să câștigăm” – a spus Alexandru Cicâldău la Digisport.

„Am ieșit din Cupă. Trebuie să ne recuperăm și să mergem mai departe. Am avut multe ocazii, dar nu am înscris. Asta a făcut diferența. Felicit echipa Viitorul pentru calificare. Am ratat foarte multe penalty-uri în acest sezon. Le exersăm la antrenamente, dar se pare că la meci nu suntem inspirați. Încă sper să obținem locul 2 în campionat, suntem aproape” – a spus Cristi Bărbuț la Digisport.

Închide ×