Oltenii nu vor inaugurare cu FCSB: "Nu îi invităm! Vrem în familie"

Steaua, gigi becali, marcel popescu, Criova

Marcel Popescu se ceartă cu Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului i-a luat peste picior pe cei de la Universitatea Craiova, privind inaugurarea stadionului.

”E o decizie bună să nu joace cu Steaua acolo. Când evoluezi cu noi e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea şi mai mare. Şi era şi emoţie. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU”, a fost declaraţia lui Becali, care l-a enervat pe Mrcel Popescu, oficialul oltenilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

”Chiar dacă Gigi Becali spune să fim precauţi şi să nu ne riscăm sănătatea, să jucăm în altă parte pentru că ne vor copleşi emoţiile, ne luăm inima-n dinţi şi suntem gata să jucăm cu ei chiar şi pe Naţional Arena.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Primul adversar va fi Steaua!"

Inaugurarea nu va fi cu FCSB-ul, inaugurarea va consta într-un spectacol. Noi nu-i chemăm pe ei să participe la inaugurare, ei sunt programaţi să joace cu noi atunci. Festivităţile de inaugurare vor începe de la ora 18:00 şi se vor termina în jurul orei 20:00, astfel încât atunci când ne vin oaspeţii să putem juca meciul. Este o inaugurare în familie, care pentru noi este extrem de importantă. Noi nu inauguram stadionul cu Steaua, pentru a a-l inaugura înseamnă să inviţi pe cineva. Noi îl inaugurăm în familia noastră. Ziua de 29 face ca istoria să ne ofere un dar, pentru că în urmă cu fix 50 de ani a fost inaugurat vechiul Oblemenco. Apoi, dupa ceremonia de inaugurare, primul adversar va fi Steaua. Asa cum ultimul adversar de pe vechiul stadion a fost tot Steaua.

Careul de 16 metri are o reteta speciala fata de restul gazonului. Acolo e gazon sintetic plus gazon natural, pentru ca e o zona mai mult folosita, care se uzeaza mai repede. Pe 29 octombrie, 2017, sunt exact 50 de ani de când s-a inaugurat centralul. Acest lucru este foarte important pentru noi. Că primul vizitator va fi FCSB, conform ţintarului Ligii, este o altă problemă, dar nu inaugurăm stadionul cu ei. Cu FCSB va fi doar primul meci. Nu depinde de noi, dar la cum se derulează lucrurile nu ne dau niciun fel de emoţii că nu o să fie eliberat certificatul de securitate până luni sau marţi, astfel încât să putem să-l depunem la Ligă, iar pe 29, după inaugurare, să putem juca cu FCSB-ul", a spus Marcel Popescu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856