Carousel hot news

Curelea, pesimist: “Nu cred că mai prind acest stadion!”

Costin Curelea a vorbit despre parcursul bun al formaţiei CS Universitatea Craiova în acest tur de campionat. Atacantul oltenilor spune că se aştepta la aceste rezultate, avînd în vedere...
17.12.2014 | 22:10
Curelea, pesimist:

Costin Curelea a vorbit despre parcursul bun al formaţiei CS Universitatea Craiova în acest tur de campionat. Atacantul oltenilor spune că se aştepta la aceste rezultate, avînd în vedere încrederea cu care au pornit la drum, însă se teme că nu va mai apuca să joace pe stadionul ce va fi ridicat în locul lui “Ion Oblemenco”.

Am venit la Craiova cu încredere în proiectul care ni s-a propus şi, din fericire, s-au făcut toate lucrurile. Oamenii s-au ţinut de cuvînt şi am reuşit să ajungem la nivelul la care am ajuns. Poate unii rîdeau de noi cînd declaram că din primul an vrem să ne clasăm în prima parte a campionatului. Eu unul nu ştiu dacă mai prind acest stadion. Se zice ceva de 3 ani, dar la noi e marea problemă ca nu prea se respectă termenele astea.  Ar fi o arenă importantă pentru Craiova şi pentru suporterii de acolo, care au dovedit la meciul cu Steaua cît de mulţi sînt“, a spus Curelea la Dolcesport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri