Oltenii pot urca pe primul loc! “Respectăm adversarul, dar trebuie să cîştigăm!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
21/08/2016, 18:14
Oltenii pot urca pe primul loc! “Respectăm adversarul, dar trebuie să cîştigăm!”

În cazul unei victorii, în deplasare, cu ACS Poli, CS U Craiova va urca pe primul loc în clasament. Kay, fundaşul central al formaţiei oltene, îşi doreşte ca alb-albaştrii să nu primească gol şi să continue parcursul bun din acest sezon.

„Se poate mult mai bine decît ce am realizat pînă acum. Nu poţi fi fericit doar că joci în trei meciuri, la fel echipa nu poate fi bucuroasă că a cîştigat doar trei partide. Avem un campionat foarte lung şi trebuie să cîştigăm cît mai multe jocuri. Nu e treaba mea să dau gol la Timişoara, e a lui Nuno Rocha şi Ivan. Eu sînt mai fericit atunci cînd nu luăm gol, nici la CFR nu am luat, nici acum cu Iaşi. Asta este treaba apărării.

Va fi greu la Timişoara, e meci afară, iar acolo mergem cu respect pentru adversar. Dar toţi sîntem concentraţi şi dornici de un nou succes. După golul marcat cu Iaşi reacţia mea a fost o eliberare, cu Tîrgu Mureş am avut trei ocazii, cu Astra am avut încă o şansă. Iar atunci am simţit golul ca pe o eliberare“, a spus Kay.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×