Oltenii regretă egalul cu Dinamo: ”Nu ne-au surprins cu nimic”

Eduard Nicolae Popa   
în Dinamo
07/02/2018, 15:34
Oltenii regretă egalul cu Dinamo: ”Nu ne-au surprins cu nimic”

„A fost un meci dificil pentru noi având în vedere suprafaţa de joc, pentru că am fost obişnuiţi cu terenuri mai bune în perioada de pregătire. Cu toate acestea, am încercat să ne facem jocul şi suntem supăraţi de acest rezultat, fiindcă am avut de două ori meciul în mână. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic”,  a spus Andrei Burlacu, la Radio Sud. 

Atacantul oltean a susţinut că jucătorii lui Mangia nu sunt supăraţi pe portarul Calancea, care a gafat decisiv la primul gol al lui Dinamo, cel reuşit de Nemec: „Nu suntem supăraţi pe Calancea, cu toţii greşim, suntem o echipă. Noi încercăm să construim de jos, de la portar, şi probabil că i-a şi sărit mingea la acea fază şi aşa s-a întâmplat să primim golul.” 

 

Atacantul l-a criticat dur şi pe arbitrul Haţegan, care în opinia sa a dezavantajat grav pe Craiova în derby-ul din Ştefan cel Mare: „În ceea ce priveşte arbitrajul, nu vreau să zic că l-a compleşit miza pe Ovidiu Haţegan, dar au fost trei greşeli mari, care ne-au dezavantajat. Mă refer la cele două penaltiuri neacordate şi la eliminarea lui Monroy la intrarea aceea la Mitriţă. Eram la încălzire la acel fault şi am văzut clar faza, iar dinamovistul merita roşu direct. M-am îngrijorat rău când l-am văzut pe Mitriţă ţinându-se de genunchi, i-am făcut semn doctorului să meargă mai repede şi să vadă ce are.“

Andrei Burlacu este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai Craiovei. El a jucat în acest sezon în 18 partide, în care a reuşit să adune 4 goluri şi 4 pase de gol. Burlacu a fost remarcat şi de Gigi Becali, care s-a interesat de serviciile atacantului după ce nu a mai reuşit să îl ia pe Alexandru Băluţă.

Închide ×