Sport

Oltenii, sărbătoare maximă după ce au câștigat Supercupa României! Imagini de poveste de pe Arena Națională. Galerie foto

Universitatea Craiova a câștigat Supercupa României, iar jucătorii oltenilor au sărbătorit alături de fani câștigarea primului trofeu din noul sezon.
Oltenii sarbatoare maxima dupa ce au castigat Supercupa Romaniei Imagini de poveste de pe Arena Nationala Galerie foto
ADVERTISEMENT

”Juveții” au învins CFR Cluj la loviturile de departajare, după ce Mirko Pigliacelli a parat șuturile lui Păun și Omrani.

Susținuți de 3.000 de fani, elevii lui Marinos Ouzounidis au fost mai inspirați de la 11 metri, iar portarul italian al oltenilor a fost ales jucătorul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Cum au sărbătorit oltenii câștigarea Supercupei României

Oltenii și-au luat revanșa după Supercupa pierdută în fața celor de la CFR Cluj în urmă cu trei ani, chiar în Bănie, și au sărbătorit succesul chiar pe gazonul Arenei Naționale.

Imediat după ce Pigliacelli a parat șutul lui Omrani și a fost clar că trofeul va merge la Craiova, jucătorii au dat drumul bucuriei și au mers să petreacă alături de suporteri.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu a fost șef de galerie, iar Mirko Pigliacelli a fost pe buzele tuturor după ce a reușit să aducă prima Supercupă pentru formația patronată de mIhai Rotaru.

Nistor a dus trofeul în peluză

După bucuria alături de fani, jucătorii și staff-ul tehnic al Universității Craiova au fost premiați de oameni din cadrul FRF, iar căpitanul Alexandru Cicâldău a ridicat deasupra capului trofeul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au continuat să se bucure pe gazonul Arenei Naționale pentru acest trofeu care speră să fie doar primul din actualul sezon.

Poartarul Mirko Pigliacelli și antrenorul Marinos Ouzonidis au ținut să se fotografieze cu trofeul, iar Dan Nistor a dus Cupa și suporterilor care le-au fost alături la această îmntâlnire.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis, al doilea trofeu la U Craiova

Ulterior, jucătorii Craiovei, alături de Marinos Ouzounidis, au cântat alături de suporteri, care au dominat fondul sonor pe durata partidei de pe Arena Națională.

Universitatea Craiova începe sezonul cu un trofeu, în timp ce Marius Șumudică ratează primul obiectiv la CFR Cluj. Pentru Marinos Ouzounidis este deja al doilea trofeu la formația olteană, după Cupa României.

Chiar dacă înaintea jocului lăsa să se înțeleagă că nu pune mare preț pe Supercupa României, la finalul partidei pierdute cu U Craiova, Șumudică a părut foarte supărat.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș. 1,44 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT