Fotbal intern

Oltenii se întrec şi la tricouri! Care formaţie are echipamentul mai frumos?

13.07.2018 | 20:01
Oltenii se intrec si la tricouri Care formatie are echipamentul mai frumos

FC U Craiova, echipa care a promovat anul acesta în Liga a 3-a, şi-a prezentat noul echipament pe care îl va îmbrăca în sezonul care va începe în luna august.

Clubul patronul de Adrian Mititelu va continua tradiţia echipamentelor Adidas şi în liga a 3-a. Culmea, în Liga 1 mai este o singura echipă care poartă un echipament de la firma nemţească și anume Sepsi Sfântu Gheorghe. Tricoul craiovenilor are un aer care duce la perioada Craiova Maxima, având culoarea principală albastru, cu un guler alb, cele 3 dungi de pe umeri şi păstrează sigla cu leul. Acum tricoul lui FC U Craiova a schimbat sloganul #rezist, care a stat pe tricoul de anul trecut şi va purta acum înscrisul “U” 70 #istorie. Acest slogan face trimitere la faptul că în această toamnă se împlinesc 70 de ani de la înfiinţarea Craiovei.

Echipament FC U Craiova, formaţia din Liga 3
Echipament FC U Craiova, formaţia din Liga 3

O altă noutate este și noua siglă a clubului FC U Craiova, care are steagul României, dar și inscripția „FC U 1948”.

Noua stemă FC U Craiova
Noua stemă FC U Craiova

Şi U Craiova şi-a prezentat echipamentul cu care va juca în următorul sezon din Liga 1

Prezentarea echipamentului formaţiei din Liga a 3-a vine după ce marii rivali din Liga 1 au prezentat tricourile cu care vor juca în prima ligă. Astfel, U Craiova 1948 este îmbrăcată de Joma, are un imprimeu cu un leu pe tricouri şi mesajul “Campioana unei mari iubiri”.

Echipament U Craiova 1948, formaţia din Liga 1
Echipament U Craiova 1948, formaţia din Liga 1

Interesant este că în acest moment niciuna dintre cele două Craiove care activează în prezent nu pot revendica oficial palmaresul Științei, după decizia de luna trecută a Curții de Apel Timișoara.

Tags: