Sport

Oltenii se pregătesc pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Câte bilete au fost vândute până în ziua meciului. Exclusiv

Universitatea Craiova revine pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FCSB, iar oltenii speră să aibă parte de o susținere puterincă din tribunele arenei din Bănie.
18.09.2022 | 00:07
Oltenii se pregatesc pentru derbyul Universitatea Craiova  FCSB Cate bilete au fost vandute pana in ziua meciului Exclusiv
Oltenii se pregătesc pentru derby-ul Universitatea Craiova - FCSB! Câte bilete au fost vândute cu o zi înainte de meci
ADVERTISEMENT

După mai mult de o lună și jumătate în care „Știința” a jucat la Drobeta Turnu-Severin, fanii oltenilor își pot urmări favorții din tribunele arenei din Bănie. Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Oltenii se pregătesc pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova – FCSB este derby-ul rundei cu numărul 11 din sezonul 2022-2023 din SuperLigă. Oltenii speră să obțină o victorie împotriva formației antrenate de Nicoale Dică, care nu traversează cea mai bună formă în campionat.

ADVERTISEMENT

Încă de la primele ore ale dimineții, suporterii Universității Craiova și-au făcut apariția la casele de bilete din Bănie. Din informațiile FANATIK, oltenii au vândut aproximativ 12.500 de tichete cu o zi înaintea derby-ului cu vicecampioana României.

În acest sezon din SuperLigă, Universitatea Craiova are aproximativ 4.000 de abonați. Organizatorii speră că suporterii „alb-albaștrilor„ vor manifesta mai mult interes duminică, atunci când este programată confruntarea dintre cele două formații.

ADVERTISEMENT

Suporterii vin din mai multe zone ale Olteniei pentru Universitatea Craiova – FCSB: „Ratăm foarte rar derby-urile”

FANATIK a stat de vorbă cu un suporter al „Științei” din județul Vâlcea, care va fi în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la partida Universității Craiova – FCSB. Acesta își dorește ca elevii lui Mirel Rădoi să câștige confruntarea cu trupa antrenată de Nicoale Dică.

„Am venit să cumpăr mai multe bilete și pentru prietenii din orașul natal, Drăgășani. Ratăm foarte rar derby-urile cu FCSB și tocmai de asta am venit astăzi să iau bilete. Sper să învingem, pentru că nu vrem să plecăm acasă dezamăgiți. Cred că Markovic poate să facă diferență și să ne ajute să câștigăm”, a spus fanul „Științei”.

ADVERTISEMENT
un oltean isi cumpara bilet pentru universitatea craiova fcsb
Casa de bilete de lângă stadionul „Ion Oblemenco”

 

Mirel Rădoi, despre revenirea pe stadionul „Ion Oblemenco”: „Presiunea este mai mare pe adversar, dar este un public pretențios și am simțit-o și eu”

Mirel Rădoi speră să le dea motive de bucurie suporterilor prezenți pe stadionul „Ion Oblemenco” la confruntarea cu FCSB. Tehnicianul Universității Craiova a declarat că publicul va pune presiune pe elevii lui Nicolae Dică.

„Este important (n.r. că Universitatea Craiova revine pe arena din Bănie) și este o presiune în plus atât pentru noi, cât și pentru adversar. Presiunea este mai mare pe adversar, dar este un public pretențios și am simțit-o și eu, chiar dacă nu în foarte multe partide”, a spus antrenorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă conduci pe tabelă și jocul nu este foarte mulțumitor, începi să simți o presiune din partea publicului. Să sperăm că duminică seară le vom da motive să fie alături de noi”, a mai spus Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT