Fotbal intern

Oltenii se pricep la marketing! Universitatea Craiova comercializează măşti cu însemnele clubului. Cât costă una

30.04.2020 | 13:38
Oltenii se pricep la marketing! Universitatea Craiova comercializează măşti cu însemnele clubului. Cât costă una
Oltenii se pricep la marketing! Univeristatea Craiova comercializează măsti cu însemnele clubului. 15 lei costă una. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova arată că are un departament de marketing bun, care a conceput măști personalizate cu însemnele clubului, pentru lupta împotriva coronavirusului.

Universitatea Craiova comercializează măști cu însemnele clubului

Universitatea Craiova se alătură cluburilor mari din Europa care au început să comercializeze măști cu însemnele clubului. Astfel, oltenii au o gamă variată pentru suporteri, cu nouă modele de măști, toate având același preț și anume de 15 lei.

ADVERTISEMENT

„𝐍𝐄𝐖! 8 modele de măști personalizate cu însemnele Științei și un model multi scarf. Comandă online”, este mesajul postat de olteni pe pagina oficială de Facebook.

Au apărut și măștile pentru steliști și rapidiști

Un outlet online le pune la dispoziție clienților două seturi speciale de măști pentru microbiști. Astfel, susținătorii cluburilor Steaua și Rapid își vor putea achiziționa măști personalizate în culorile echipei de suflet.

ADVERTISEMENT

Rivalitatea nu ține cont de nimic, nici măcar de pandemia de coronavirus care se răspândește din ce în ce mai mult. Astfel, au apărut primele măști pentru steliști și pentru rapidiști, menite să-i protejeze pe cei care le poartă, dar care să scoată în evidență și atașamentul față de club al purtătorului.

„Strat de satin pe față și bumbac pe dedesubt, lejere și cu un design deosebit. Preț 30 lei. În București, livrarea e gratuită”, este mesajul producătorului.

 

Măști în culorile Stelei. Sursă foto: facebook
Măști în culorile Stelei. Sursă foto: facebook
Masti în culorile Rapidului. Sursă foto: facebook
Masti în culorile Rapidului. Sursă foto: facebook

Unui fost jucător al FCSB-ului nu îi este frică de coronavirus

Vasili Hamutovski a fost portarul FCSB-ului între anii 2003 și 2006, iar în prezent locuiește în Belarus, țara sa natală și singura țară europeană unde se mai joacă fotbal în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

„Noi nu prea ne temem de pandemia asta. N-au mai fost virusuri din astea gripale? Au mai fost, unele poate mai agresive.

Și aici, la noi, peste tot sunt îndemnuri la respectarea normelor de igienă, la TV oamenii sunt sfătuiți să se spele des pe mâini, să aibă grijă etc.

Asta zic și eu: ocupați-vă de igienă, dar nu opriți economia! Altfel, poate vor muri mai multi de foame decât de virus”, a mai spus portarul bielorus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri