Fotbal intern

Oltenii fac scandal după înfrângerea de la Botoșani: „Poate ratăm și play-off-ul! Am avut două penalty-uri!”

26.11.2018 | 23:44
Oltenii fac scandal după înfrângerea de la Botoșani: „Poate ratăm și play-off-ul! Am avut două penalty-uri!”
Oltenii se tem după înfrângerea de la Botoșani

U Craiova a pierdut cu 1-2 partida jucată în deplasare cu Botoșani. Oltenii sunt acum la opt puncte în urma liderului CFR Cluj și au fost devansați totodată în clasament de Viitorul. 

Mateiu, autorul golului Craiovei, crede că echipa va rata prezența în play-off dacă va continua să piardă puncte cu echipele mici. În schimb, Bancu este ceva mai optimist și consideră că el și colegii lui vor fi între cele mai bune șase echipe din campionat la finalul sezonului regulat. Cu toate acestea, Bancu a reclamat neacordarea de către arbitrul Istvan Kovacs a două lovituri de la 11 metri. Reluările au arătat că una chiar se impunea.

„Am făcut două greșeli în prima repriză. La pauză am vorbit să întoarcem rezultatul. Am făcut o repriză secundă foarte bună, dar am marcat o singură dată. Îi felicităm pe cei de la Botoșani pentru victorie. Acum nu ne rămâne decât se ne revenim și să câștigăm cu Dunărea. Am văzut că am avut două penalty-uri neacordate. Arbitrul ne-a spus că nu a văzut. Dacă luăm mai multe puncte cu echipele mici, am fi mai sus în clasament. Dacă nu reușim să luăm, vom fi mai jos. Dar cred că vom prinde play-off-ul” – a spus Nicușor Bancu la o televiziune de sport.

Oltenii au cerut două penalty-uri în înfrângerea de la Botoșani

Oltenii pot să invoce cu siguranță neacordarea unei lovituri de la 11 metri. În repriza secundă, la scorul de 2-0 pentru Botoșani, Craiova a executat o lovitură liberă, Meza Coli centrând în fața porții gazdelor. Acolo, Papa a lovit clar mingea cu mâna, fără să fie incomodat, reluările arătând că se impunea acordarea penalty-ului, însă Istvan Kovacs nu a văzut infracțiunea. De asemenea, tot la același scor, Craiova a reclamat penalty pentru un henț la Chitoșcă. Au avut dreptate doar pe jumătate, pentru că jucătorul moldovenilor a făcut, într-adevăr, henț, numai că se afla în afara careului.

„Prima repriză a fost a lor, însă în partea secundă am dominat și meritam un egal. Alex Mitriță ne ajută mult la fiecare meci, e omul decisiv la noi, sigur că ne-a lipsit. Nu mă interesează de rabona, trebuia să facem mai mult la acea fază. Mirko trebuia să iasă mai devreme. Nu trebuie să mai pierdem puncte aiurea, poate nu prindem nici play-off-ul. E greu” – a spus Alexandru Mateiu la o televiziune de sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri