Sport

Oltenii și-au reîncărcat bateriile înaintea derby-ului cu FCSB din play-off. Cum s-au relaxat jucătorii Universității Craiova. Foto

Oltenii și-au reîncărcat bateriile înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.
14.03.2023 | 07:23
Oltenii siau reincarcat bateriile inaintea derbyului cu FCSB din playoff Cum sau relaxat jucatorii Universitatii Craiova Foto
Oltenii și-au reîncărcat bateriile înaintea derby-ului cu FCSB din play-off. Cum s-au relaxat jucătorii Universității Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va începe play-off-ul din SuperLiga pe Arena Națională împotriva FCSB, formație cu care a izbutit un rezultat de egalitate în urmă cu aproximativ o lună. Jucătorii alb-albaștrilor s-au relaxat împreună cu familile lor înaintea derby-ului, pentru a fi în formă maximă la ora confruntării.

Jucătorii Universității Craiova și-au reîncărcat bateriile înaintea derby-ului cu FCSB. Cum s-au relaxat Andrei Ivan, Elvir Koljic sau Rivaldinho

Oficialii Universității Craiova au așteptări mari de la elevii lui Eugen Neagoe înainte de startul play-off-ului din SuperLiga. Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIKvrea mai mult de la jucători, chiar și după trei victorii consecutive și a anunțat minimul obiectiv al formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii alb-albaștrilor și-au făcut timp liber pentru a se relaxa înaintea duelurilor de foc din play-off. Alexandru Cîmpanu a profitat de zilele mai puțin încărcate în programul Universității Craiova și a ieșit împreună cu soția sa și câțiva prieteni la o masă în oraș.

Alexandru Cîmpanu și-a scos soția la o masă în oraș înaintea derby-ului cu FCSB
Alexandru Cîmpanu și-a scos soția la o masă în oraș înaintea derby-ului cu FCSB

„Busuioc” Ndong este fundașul stânga care i-a făcut pe olteni să treacă mai ușor peste pierderea lui Nicușor Bancu. Internaționalul din Guineea Ecuatorială nu a renunțat la fotbal nici în timpul liber și l-a urmărit pe colegul său de la națională, Pedro Obiang, în AS Roma – Sassuolo, scor 3-4.

ADVERTISEMENT
Basilio Ndong i-a urmărit pe colegul său de la națională în Seria A
Basilio Ndong i-a urmărit pe colegul său de la națională în Seria A

Elvir Koljic, marcatorul golului decisiv în Universitatea Craiova – UTA Arad, scor 2-1, a petrecut timpul alături de soția sa și fetița sa. Internaționalul bosniac a sărbătorit două luni de la naștere fiicei sale, iar „Dragonul” a rememorat în exclusivitate pentru FANATIK primirea veștii în cantonament.

Elvir Koljic a sărbătorit două luni de la nașterea fetiței sale
Elvir Koljic a sărbătorit două luni de la nașterea fetiței sale

„Am avut un antrenament, iar prietena mea era la clinică. Am dormit pentru că au fost niște antrenamente grele și când m-am trezit am primit un mesaj de la doctorul din clinică. În momentul acela mi-au tremurat mâinele și tot, m-am simțit extraordinar. Abia așteptam să mă întorc acasă la bebeluș”, spunea Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, Rivaldinho și Jovan Markovic au rămas alături de cei mici în Bănie

Jovan Markovic a stat acasă alături de iubita sa și fiul său, prezențe constante la meciurile Universității Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”. Aceștia au fost în tribunele arenei din Bănie la partida cu UTA Arad și l-a urmărit pe tânărul atacant al alb-albaștrilor.

Jovan Markovic petrece cât de mult timp poate cu fiul său
Jovan Markovic petrece cât de mult timp poate cu fiul său

Rivaldinho își împarte timpul între terenul de fotbal și cei trei copii, care se află împreună cu el în Bănie. Fiul marelui jucător al Barcelonei i-a scos la plimbare prin parcul „Nicolae Romanescu” pe gemenele sale și fiul său, care speră să îi calce pe urme.

ADVERTISEMENT
Rivaldinho a ieșit prin parc alături de familie
Rivaldinho a ieșit prin parc alături de familie

Andrei Ivan este unul dintre cei șapte jucători cu viroze puternice la Universitatea Craiova, fiind considerat eroul oltenilor din ultimul meci din sezonul regulat de Mihai Rotaru. Internaționalul român profită de fiecare moment liber pentru a sta alături de soția și micuța lor fetiță.

Andrei Ivan a stat acasă alături de soția și fiica sa
Andrei Ivan a stat acasă alături de soția și fiica sa

Un fost căpitan al Bănie i-a avertizat pe jucătorii Universității Craiova: „Ziua de odihnă nu este o zi de dus pe la cafele”

După episodul în care Raul Silva a folosit telefonul pe banca de rezerve în timpul partidei FC Botoșani – Universitea Craiova, scor 1-0, Silvian Cristescu i-a avertizat pe olteni. „Il Capitano” a declarat că jucătorii alb-albaștrilor trebuie să lase anumite activități în afara programului de antrenament.

„Antrenorul îi antrezează și le explică, dar trebuie să lase și ei anumite preocupări. Din câte văd și eu cred că știu ce se întâmplă în oraș, mulți sunt pierde-vară prin oraș. Când au zi de odihnă este o zi de odihnă, nu o zi de dus pe la cafele, să mânânci prin oraș.

Ziua de odihnă este să mai stai și prin pat, dacă te duci să îți iei micul dejun, prânzul și cina la restaurant stai patru, cinci ore pe un scaun și nu este normal. Să mai lase și telefoanele în pace, dacă aș fi și aș avea o putere le-aș interzice telefonul pe timp de noapte, de la ora 10 seara până la 8 dimineața să fie telefoanele strânse”, spunea Silvian Cristescu pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 40,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023

ADVERTISEMENT