Sport

Oltenii știu cum poate fi blocat Octavian Popescu în derby-ul cu FCSB: „Gata, nu poate… Faci asta și l-ai «curățat»!”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, a identificat cum poate fi blocat Octavian Popescu (19 ani) în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB.
06.05.2022 | 16:05
Oltenii stiu cum poate fi blocat Octavian Popescu in derbyul cu FCSB Gata nu poate Faci asta si lai curatat
Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, a identificat cum poate fi blocat Octavian Popescu (19 ani) în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – FCSB, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, este programată duminică, la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Sorin Cârțu a identificat cei mai periculoși jucători de la FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Sorin Cârțu consideră că Octavian Popescu, unul dintre cei mai în vogă fotbaliști de la FCSB, nu este greu de blocat. Acesta le-a oferit câteva sfaturi elevilor lui Laurențiu Reghecampf, despre cum pot să „anihileze” talentul lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

„De la FCSB, mare atenție trebuie să-i acordăm lui Olaru, e un fotbalist într-o formă deosebită. De asemenea, pe Coman îl văd ca pe o fiară rănită și vrea să recupereze timpul pe care l-a pierdut cu accidentările.

Atunci când a vrut să joace, când a avut capul la fotbal, are calitate… și forță, și viteză. Dar are pierderile lui, dispare din joc.

ADVERTISEMENT

Și la fazele fixe să fim atenți, pentru că de fiecare dată ne-au «curățat» la fazele fixe. Bineînțeles, și cu Tănase trebuie să avem foarte mare atenție. De fiecare dată am primit goluri din faze fixe.

Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora.

ADVERTISEMENT

La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai «curățat». El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 45 de puncte obținute.

  • 3 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT