Fotbal intern

Oltenii sunt pregătiţi de derby-ul cu FCSB: “Koljic ne va trage în sus, va face un meci mare”

07.07.2020 | 12:14
Oltenii sunt pregatiti de derbyul cu FCSB Koljic ne va trage in sus va face un meci mare
ADVERTISEMENT

Pavel Badea, preşedintele CS Universitatea Craiova, a declarat că nu se teme nici de FCSB, nici de CFR Cluj, pentru că oltenii vor juca împotriva celor două rivale pe „Ion Oblemenco“.

Nu crede că arbitrajele vor influenţa rezultatele partidelor rămase de disputat şi nici despre aranjamente nu poate fi vorba. Deplânge lipsa suporterilor de pe stadionul Ion Oblemenco şi e sigur că, având suporterii în spate, Universitatea ar câştiga împotriva oricui.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea este conştient că lupta cu CFR Cluj pentru titlu este departe de a fi tranşată, dar crede cu tărie că echipa sa va fi noua campioană a României. Iar sărbătoarea suporterilor va fi de nedescris.

Pavel Badea: „E un avantaj că jucăm cu FCSB și cu CFR Cluj acasă la noi. E bine, că ne-au cam încins la ei acasă…“

„Eu sunt naționalist, adică oltean, cred în titlul de campioană, chiar dacă în procente, acum, șanse avem 51 la sută noi, 49 la sută CFR Cluj. Procentul acela de 1% e volatil. CFR Cluj nu-mi inspiră teamă, e un disconfort, mai exact, fiindcă e o echipă puternică, prin prisma antrenorului și a jucătorilor. Îmi plac Deac și Bordeianu, dar Craiova are prima șansă în luptă și cred cu tărie, obiectiv, subiectiv, că va deveni noua campioană a României“, a declarat Pavel Badea pentru GSP.

ADVERTISEMENT

„E un avantaj că jucăm cu FCSB și cu CFR Cluj acasă la noi. E bine, că ne-au cam încins la ei acasă… Eu merg pe 1 solist duminică. Koljic ne va trage în sus, cred că va face un meci mare. Trebuie să dăm gol, fără goluri fotbalul e ca nunta fără lăutari. Iar noi, oltenii, suntem oameni veseli“, a prefaţat preşedintele oltean duelul cu FCSB.

„Nu mi-e teamă de arbitraje, se va juca doar pe teren. Oamenii urmăresc meciurile mai mult la TV după pandemie, cred că arbitrii sunt mai atenți acum la ceea ce fac la partidă decât înainte. Nu vrea nimeni să fie măscărit după meci!“, a precizat oficialul.

ADVERTISEMENT

„Craiova nu a făcut și nu va face niciodată aranjamente! Știu că Bucureștiul e la vreo 250 de kilometri depărtare, acolo se fac jocurile. Asta e impresia mea subiectivă, gândesc cu inima, nu vă fie cu supărare. Nu poți spune că am câștigat cu aranjamente, când am dat golul victoriei în Gruia, în minutul 88, cu echipă bună și cu șansă“.

„Cea mai mare pierdere e că nu vom avea suporterii în arenă. Ar fi fost Vulcanul de pe Oblemenco, nu ieșea niciun adversar neînvins de acolo! Vă dați seama că ar fi venit 30.000 de oameni cu FCSB, cu CFR Cluj. Toate echipele din Liga 1 nu strâng pe etapă măcar jumătate, asta când au și meciuri tari“, a mai spus Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

„Va fi sărbătoare de nedescris la Craiova, dacă și când vom lua titlul. Oltenii știu să se bucure. Așa a fost când echipa de handbal feminin a luat Cupa EHF în urmă cu doi ani, așa a fost când și echipa de fotbal a câștigat Cupa României. Se va afla în toată Europa și-n lume dacă oltenii vor fi din nou campioni!“, a anticipat preşedintele oltean.

Pavel Badea a câştigat campionatul şi Cupa României din postura de jucător al Craiovei, în 1991, cu Sorin Cârţu antrenor. A fost căpitan al echipei din Bănie, antrenor principal, iar acum este preşedintele clubului său de suflet.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,35 este cota pentru “un meci egal”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: