Fotbal intern

Oltenii sunt sinceri după Craiova – Voluntari 2-1. “Am avut noroc!” Cristi Bărbuț e cu gândul la partida cu FCSB. “Sper din tot sufletul să câștigăm!”

14.12.2019 | 22:37
Oltenii sunt sinceri dupa Craiova  Voluntari 21 Am avut noroc Cristi Barbut e cu gandul la partida cu FCSB Sper din tot sufletul sa castigam
ADVERTISEMENT

Cristi Bărbuț a vorbit la finalul meciului Universitatea Craiova – Voluntari, scor 2-1, în etapa 21 din sezonul 2019 – 2020, iar fotbalistul lui Victor Pițurcă a recunoscut că oltenii au avut noroc în partida de pe Ion Oblemenco.

Oltenii sunt sinceri după Craiova – Voluntari 2-1

“Rămânem cu 3 puncte. Asta e cel mai important în această seară. Trebuie să analizăm și să punem totul la punct pentru meciul de la București. Trebuia să ne impunem pentru că am jucat acasă și am avut publicul de parte noastră.

ADVERTISEMENT

În prima repriză nu au mers lucrurile. Am avut noroc în această seară. Ne bucurăm pentru cele trei puncte, mai ales că le-am luat pe final și am muncit munt. Trebuie să ne antrenăm și să punem la punct mai multe lucruri”, a spus Cristi Bărbuț.

Acesta a comentat și în legătură cu reacția fanilor de pe Ion Oblemenco de la finalul partidei cu FC Voluntari. Aceștia i-au huiduit pe elevii lui Victor Pițurcă. “Este un public mai dur și e normal ca să fie supărați. Au pretenții de la noi și trebuie să dăm totul ca să le oferim momente de bucurie”. 

ADVERTISEMENT

Oltenii visează la o victorie cu FCSB

Mai mult, Cristi Bărbuț a vorbit și despre conferința de presă susținută de Victor Pițurcă înaintea meciului Universitatea Craiova – Voluntari, atunci când antrenorul a anunțat mai multe plecări de la formația din Bănie.

“Nu pot să îmi dau cu părerea în legătură cu ce declară domnul Pițurcă. Nu este nicio presiune. Așa este la fotbal. Rămân dacă ești bun și joci. Sper din tot sufletul să câștigăm la București.  Asta ne-ar ierta multe jocuri slabe.

ADVERTISEMENT

Când muncești, așa cum am făcut-o noi în repreiza a doua și obții 3 puncte pe final de meci, atunci e un motiv de bucurie”, a mai spus Cristi Bărbuț, confrom Digi Sport Special.

FCSB este favorită la meciul din etapa 22 cu Universitatea Craiova. Vicecampioana României are cota 2.05 pentru o victorie pe Arena Națională, iar oltenii au cota 3.85.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.30 este cota pentru o remiză pe Arena Națională. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: