Sport

Oltenii, temători înainte de FC Botoșani – Universitatea Craiova: „Am avut meciuri grele, ne-am chinuit cu ei”. Video

Oltenii se așteaptă la o misiune dificilă pe terenul celor de la FC Botoșani, așa cum s-a întâmplat și în partidele precedente din Moldova ale Universității Craiova.
20.01.2023 | 14:40
Oltenii tematori inainte de FC Botosani  Universitatea Craiova Am avut meciuri grele neam chinuit cu ei Video
Oltenii sunt temători înainte de FC Botoșani - Universitatea Craiova: „Tot timpul am avut meciuri grele, ne-am chinuit cu ei”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Botoșani – Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la ora 20:00, iar oltenii speră să câștige cele trei puncte puse în joc. Dan Nistor și Ionuț Stancu, antrenorul secund al alb-albaștrilor, au declarat că formația din Bănie a avut meciuri grele în deplasările pe arena din Moldova.

Universitatea Craiova, deplasarea grea la FC Botoșani: „Știm despre ce este vorba, meciurile din deplasare au fost dificile”

Ionuț Stancu va fi pe banca tehnică a Universității Craiova în deplasarea de la FC Botoșani. Eugen Neagoe întâmpină probleme cu rezilierea contractului cu U Cluj și nu îi poate ajuta cu indicații de la marginea terenului pe jucători, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Secundul lui Eugen Neagoe a declarat că oltenii sunt pregătiți să câștige confruntarea cu FC Botoșani, deși se așteaptă la o partidă dificilă. Acesta a mărturisit că „Geană” le-a transmis așteptările și indicațiile tehnice atât elevilor săi, cât și staff-ului tehnic.

„Suntem pregătiți pentru primul meci oficial, jucăm un meci foarte important cu Botoșani și știm despre ce este vorba. În general, meciurile cu FC Botoșani din deplasare au fost dificile, din cauza condițiilor de acolo și echipei adverse. Noi suntem pregătiți să câștigăm cele trei puncte și sper din tot sufletul să realizăm acest lucru.

ADVERTISEMENT

După o analiză efectuată au și plusuri și minusuri, așa cum are orice echipă. Noi am discutat cu Mister, care a discutat mai departe cu jucătorii și toți știm ceea ce avem de făcut, mergem la Botoșani să câștigăm. Băieții au avut o perioadă frumoasă, când au putut să se pregătească, perioadă scurtă, dar intensă”, a declarat Ionuț Stancu.

Dan Nistor: „Tot timpul am avut meciuri destul de grele la Botoșani, ne-am chinuit cu ei”

Jucătorii Universității Craiova și-au încărcat bateriile în stagiul de pregătire din Antalya și sunt pregătiți să lupte pentru cele trei puncte puse în joc cu trupa lui Flavius Stoican. Dan Nistor a declarat că fotbaliștii trecuți prin Bănie din lotul botoșenenilor pot fi mai motivați în confruntarea cu oltenii.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă destul de grea de pregătire, s-au acumulat foarte multe, iar din punctul meu de vedere aveam mare nevoie de acest lucru. Cred că va fi un duel destul de greu, deoarece au schimbat și antrenorul și îl cunosc destul de bine pe Flavius Stoican. 

Sunt și acei jucători care au trecut pe la Universitatea și probabil vor să demonstreze că meritau să rămână în continuare aici. Va fi un meci foarte greu, pentru că tot timpul am avut meciuri destul de grele la Botoșani și ne-am chinuit cu ei”, a spus Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor se așteaptă ca condițiile meteorologice să fie blânde cu oltenii, iar suprafața de joc de pe stadionul Municipal din Botoșani să arate bine. Acesta speră să le aducă motive de bucurie suporterilor Universității Craiova, pentru a fi prezenți în număr cât mai mare la următoarele partide de pe arena din Bănie.

„Din ce am văzut vremea va fi foarte bună pentru fotbal, însă jucăm pe același teren, iar dacă va fi un teren bun vom avea câștig de cauză. Suntem dornici să înceapă campionatul, să ne bucurăm de fotbal și să urcăm din clasament, pentru că locul nostru nu este aici.

Așteptăm suporterii să vină la stadion pentru că avem foarte mare nevoie de ei. Îi așteptăm pe suporteri la stadion cu mare drag, știu că anul trecut i-am supărat puțin și vom face tot ce depinde de noi să îi aducem în număr cât mai mare la stadion, să ne împină către victorii”, a încheiat Nistor.


  • 2,65 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT