Fotbal intern

Oltenii vor Cupa României după victoria cu Csikszereda! „Nu contează cu cine jucăm, ne dorim trofeul”

28.02.2019 | 22:19
Oltenii vor Cupa României după victoria cu Csikszereda! „Nu contează cu cine jucăm, ne dorim trofeul”
Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României

Oltenii vor Cupa României după victoria cu Csikszereda la scor de neprezentare. 3-0 a arătat tabela de marcaj la finalul întâlnirii pentru Universitatea Craiova. Alexandru Mateiu a anunțat că obiectivul formației este câștigarea trofeului. Nu același lucru se poate spune despre campionat în urma înfrângerii cu FCSB.

„A fost un meci foarte greu, pe un teren foarte greu, am arătat o atitudine bună toată echipa şi este important că ne-am calificat în semifinale. Acum contează meciul cu Astra şi trebuie să câştigăm neapărat. Vremea a făcut să jucăm pe un asemenea teren, oamenii de aici sunt deosebiţi, important este că nu s-a accidentat niciun jucător. Nu contează cu cine jucăm în semifinale, toate sunt echipe foarte bune. Vrem Cupa României, despre campionat vorbim mai încolo”, a spus Alexandru Mateiu la finalul partidei din Cupa României

Oltenii vor Cupa României după victoria cu Csikszereda!

Gazonul de la Miercurea Ciuc a fost unul execrabil. Jucătorii Universității Craiova s-au plâns de calitatea terenului chiar înainte să înceapă jocul. La final, reac’iile au fost și mai dure. Dimitrov, autorul primului gol spune că nu a întâlnit vreodată așa ceva. „Nu am văzut în viaţa mea teren atât de prost, nici la juniori nu am jucat pe un astfel de gazon”, a declarat și Dimitrov.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1 Betano
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri