Fotbal intern

Oltenii vor să cucerească Bucureștiul! Câți suporteri ai „Științei” vin la FCSB – U Craiova

20.02.2019 | 12:05
Coregrafia suporterilor olteni pe Arena Națională. Fanii U Craiova promit o asistență record pentru derby-ul cu FCSB

FCSB – U Craiova este cel mai important meci din finalul sezonului regulat al Ligii 1 Betano. Cele două echipe se află la egalitate de puncte și sunt la numai 3 lungimi de liderul CFR Cluj. După etapa precedentă roș-albaștrii au pierdut locul 2, prin prisma rezultatului direct din meciul tur, când oltenii s-au impus pe teren propriu cu 2-1. Astfel, partida are o importanță foarte mare pentru ambele echipe iar fanii olteni s-au mobilizat pentru a face deplasarea la București!

Fanii olteni au scris pe rețelele de socializare cum arată planul pentru a face deplasarea în capitală. Astfel, transportul costă 30 de lei și biletul la peluză 15 lei : „Momentan avem o tranșă de 1.000 de bilete, dar avem promisiunea că primim toată peluza. Totuși cine vrea să fie sigur de bilet să se grăbească. Nu se știe cum se sperie fecesebiștii și se răzgândesc. La deplasare vă puteți înscrie începând de asta seara între orele 19:30 și 21:00 la Hotel Lido. Deplasarea cu autocarele costă 30 de lei. Avem încredere că reușim o deplasare record pentru Liga 1, practic o mini finală de Cupă. Nu există niciun motiv să nu fie așa”, apare pe facebook.

#AnuntBileteDe maine incepe vanzarea biletelor in #Craiova. Biletele costa #15lei si se pot achizitiona de la Magazinul…

Gepostet von Sezione Ultra' 2000 am Montag, 18. Februar 2019

Câți suporteri olteni vin la FCSB – U Craiova

Cum la finala Cupei României jucată împotriva celor de la Hermannstadt au fost 5.000 de suporteri ai Universității Craiova, iar o peluză pe Arena Națională are o capacitate de 8.000 de locuri, fanii olteni speră să cucerească Bucureștiul și să stabilească un nou record de asistență pentru o echipă oaspete pe cel mai mare stadion al țării. Clubul din Bănie a anunțat că suporterii celor de la Universitatea Craiova își pot cumpăra bilete de la magazinul oficial al echipei din Electroputere Parc Mall, de la magazinul mobil din Piața Mihai Viteazul, dar și de la casele Arenei Naționale, chiar în ziua meciului cu FCSB.

✌️Continuăm vânzarea #BILETELOR la Fcsb – Universitatea Craiova? Magazinul oficial din Electroputere Parc Mall,…

Gepostet von Universitatea Craiova am Mittwoch, 20. Februar 2019

Biletele pentru derby-ul FCSB – U Craiova au fost puse în vânzare încă de marți. Acestea sunt disponibile pe site-ul bilete-fcsb.ro, iar de vineri vor putea fi cumpărate de la casele Arenei Naționale. Cel mai ieftin tichet costă 15 lei la peluze, 30 și 50 de lei la tribuna a II-a și 40, 60 și 100 de lei la tribuna I.