Sport

Oltenii vor să îl scape pe Nicușor Bancu de suspendarea de șase meciuri! Ce plan are Universitatea Craiova pentru a-l avea din etapa 1 a Superligii. Exclusiv

Nicuşor Bancu a fost suspendat şase etape după eliminarea din meciul cu Sepsi. Universitatea Craiova face apel la această decizie şi speră să îl aibă pe căpitan încă din prima etapă a Superligii.
03.07.2022 | 11:09
Oltenii vor sa il scape pe Nicusor Bancu de suspendarea de sase meciuri Ce plan are Universitatea Craiova pentru al avea din etapa 1 a Superligii Exclusiv
Nicuşor Bancu, în tricoul Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicuşor Bancu a avut o ieşire reprobabilă în meciul retur din semifinalele Cupei României cu Sepsi, scor 0-1. Căpitanul Craiovei l-a lovit cu capul în piept pe Ashkovski, iar în timp ce macedoneanul era la pământ, i-a dat şi cu mingea în cap.

Oltenii vor să îl scape pe Nicușor Bancu de suspendarea de șase meciuri!

Comisia de Disciplină l-a sancţionat dur, cu 6 etape de suspendare, după incidentul din semifinalele Cupei. Din informaţiile FANATIK, oficialii Universităţii Craiova vor face apel la această decizie, pentru a-l avea pe Bancu din prima etapă.

ADVERTISEMENT

Trei dintre cele şase etape de suspendare au fost ispăşite de Bancu, meciurile din finalul sezonului trecut cu CFR Cluj, Farul Constanţa şi barajul pentru Conference League cu FC Botoşani, câştigat cu 2-0 de olteni.

VEZI VIDEO: 

Oficialii Universităţii speră să îi reducă suspendarea la trei etape!

Oficialii clubului din Bănie speră să îi reducă suspendarea lui Bancu la trei etape, astfel încât Nicuşor Bancu să poată evolua în meciul din prima etapă, în care Universitatea Craiova primeşte vizita… lui Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

După gestul pe care l-a făcut în meciul cu Sepsi, nici măcar oamenii din propria echipă nu au putut găsi scuze care să îi explice comportamentul: “Este incalificabil, iar Bancu va plăti”, a spus Mihai Rotaru.

Amendă usturătoare pentru gestul din meciul cu Sepsi: 11.300 de lei

Laurenţiu Reghecampf, pe atunci antrenor al Universităţii Craiova, a declarat că nu se aştepta la un asemenea gest din partea unui jucător de echipă naţională:

ADVERTISEMENT

“Nicușor Bancu a încercat, a alergat foarte mult, a fost multă presiune. Nu e ceva de scuzat, nu pot să vin în fața dumneavoastră și să îi caut scuze. E un jucător matur, e la echipa națională. Gestul pe care l-a făcut nu este ok”, a spus Reghecampf la vremea respectivă.

Nicuşor Bancu a primit 6 etape de suspendare şi o amendă de 11.300 de lei. Dacă va avea câştig de cauză la apel, căpitanul Universităţii Craiova va reveni pe teren tot într-un meci cu Sepsi Sf. Gheorghe, adversarul din prima etapă a Superligii.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pregăteşte începutul de sezon în Austria, acolo unde echipa efectuează un stagiu de pregătire de trei săptămâni. Oltenii vor reveni în ţară înainte de startul sezonului.

  • 6 etape de suspendare a primit Nicuşor Bancu
  • 11.300 de lei este amenda încasată de fotbalist pentru gestul din meciul cu Sepsi

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT