Fotbal intern

Oltenii vor să învingă FCSB cu orice preţ. “Trebuie să închidem povestea asta!”

14.05.2018 | 09:08
Oltenii vor sa invinga FCSB cu orice pret Trebuie sa inchidem povestea asta
ADVERTISEMENT

Oltenii vor să învingă FCSB cu orice preţ, susţine Tiago Ferreira. Portughezul din apărarea celor de la CS Universitatea Craiova a vorbit despre meciul cu echipa lui Nicolae Dică şi speră ca echipa să se impună cu scorul de 1-0 pe stadionul “Ion Oblemenco”, în etapa a 9-a din play-off, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

“Aici, orice meci trebuie câştigat. Indiferent că joci cu Steaua sau cu Iaşi. Mentalitatea asta ne ajută, sper să facem o partidă mare. Nu am mai câştigat de 15 ani şi luni trebuie să închidem povestea asta. Stăm bine fizic, trebuie să profităm de puterea noastră din teren, să punctăm atunci când forţa noastră e sus. Cred că se termină 1-0 pentru Craiova”, a spus Tiago Ferreia, conform gsp.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor să învingă FCSB cu orice preţ, dar Tiago Ferreira îi avertizează

Tiago Ferreira nu crede că FCSB este o echipă bună, dar consideră că Harlem Gnohere, Constantin Budescu, Dennis Man, Florinel Coman şi Filipe Teixeira pot pune oricând probleme. Mai mult, portughezul este conştient de faptul că “roş-albaştrii” au nevoie de o victorie şi vor da totul pe teren, toate acestea după ce CFR Cluj a câştigat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0.

“Steaua, individual, are cel mai bun lot din Liga 1. Jucătorii luaţi unul câte unul. Dar nu şi cea mai bună echipă. Nu trebuie să fim atenţi doar la un singur fotbalist, pot produce pericol din orice zonă. Budescu, Gnohere, Man, Coman, Teixeira sunt jucătorii de care îmi place. Sunt mulţi buni. Trebuie să fiu atent luni, fiindcă presiunea uriaşă e la ei, în primul rând, iar asta îi poate face feroce”, a mai spus Ferreira.

ADVERTISEMENT

CS Universitatea Craiova – FCSB, azi, ora 20.45, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.