Fotbal international

Atletico Madrid câștigă Europa League! Marseille, umilită în finală. Video

Atletico Madrid castiga Europa League Marseille umilita in finala Video

Marseille – Atletico Madrid LIVE STREAM finala Europa League. Atletico Madrid s-a impus în finala Europa League, în faţa celor de la Marseille cu 3-0. Vezi toate detaliile complete ale meciului și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE, ora 00:15/ Fernando Torres a câştigat primul trofeu în tricoul lui Atletico Madrid, la ultimul sezon în tricoul echipei la care a explodat, şi a fost invitat de căpitanul Gabi să ridice trofeul împreună.


UPDATE, ora 23:40/ Atletico Madrid a câştigat cu 3-0 finala Europa League, la finalul unui meci în care trupa lui Diego Simeone s-a impus datorită golurilor marcate de Antonie Griezmann  în minutele 22 şi 50, dar şi de reuşita lui Gabi.  Formaţiile din Spania au ajuns astfel să câştige 8 din ultimele 9 finale din Europa League şi Champions League.


UPDATE, ora 23:33/ Gabi a înscris pentru 3-0 în minutul 89 al finalei Europa League, iar fanii lui Olympique Marseille au pornit iadul în spatele porţii lui Jan Oblak, cel care a părăsit poarta pentru câteva secunde.


UPDATE, ora 23:30/ Kostas Mitroglou a fost la un pas de a reduce din avantaj în ultimele minute ale partidei, dar mingea trimisă de el s-a oprit în bara porţii lui Oblak.


UPDATE, ora 22:55/ Antonie Griezmann a majorat avantajul celor de la Atletico Madrid, în duelul cu Olympique Marseille. Atacantul formaţiei lui Diego Simeone a reuşit “dubla” în minutul 50 şi aduce trofeul şi mai aproape de Madrid.


UPDATE, ora 22:35/ Atletico Madrid conduce cu 1-0 la pauză pe Olympique Marseille, în prima repriză a finalei de la Lyon. Golul lui Antonie Griezmann face diferenţa la finalul unei prime reprize în care francezii au avut cele mai importante ocazii.


UPDATE, 22:20/ Dmitry Payet, căpitanul celor de la Olympique Marseille, a fost schimbat în minutul 32 al partidei cu Maxime Lopez din cauza unei accidentări musculare. Internaţionalul francez a părăsit terenul în lacrimi.


UPDATE, ora 22:10/ Antonie Griezmann a deschis scorul în minutul 22 al finalei disputate la Lyon. Francezul a fructificat pasa excelentă trimisă de Gabi, cel care a profitat de eroarea lui Anguissa la mijlocul terenului.


UPDATE, ora 21:55/ Valer Germain a avut şansa de a deschide scorul încă din minutul cinci al finalei Europa League, dar a ratat din postura de  1 vs.1 cu Jan Oblak, la o fază în care Payet l-a servit perfect.


UPDATE, ora 21:50/ Start de meci în finala Europa League. Fanii lui Olympique Marseille au aprins zeci de torţe înainte de primul fluier al partidei şi au întârziat puţin startul jocului.


UPDATE, ora 20:45/ Antrenorii celor două echipe au anunţat cei 11 jucători care vor începe din primul minut al finalei.

Marseille: Mandanda; Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi; Anguissa, Sanson; Thauvin, Payet, Ocampos; Germain

Atlético: Oblak; Vrsaljko, Giménez, Godín, Lucas; Koke, Saúl Ñíguez, Gabi, Correa; Griezmann, Costa


UPDATE, ora 19:08 / Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins suspendarea pedepsei pe care a decis-o UEFA în cazul tehnicianului echipei Atletico Madrid, Diego Simeone. Argentinianul, care a fost suspendat patru jocuri, nu va putea sta pe bancă la finala Europa League, cu Olympique Marseille.


UPDATE, ora 17:19 / Președintele lui Atletico Madrid speră ca meciul să nu fie un thriller sau unul de groază: ”Sunt foarte calm și foarte optimist. Cu puțin noroc vom aduce Cupa în Spania. Sper ca finalul să nu fie un thriller sau un film de groază”. Fanii formației spaniole au ajuns și ei la Lyon și s-au distrat pe străzi.


UPDATE, ora 13:51 / Fanii lui Olympique Marseille au ajuns în Lyon, oraşul în care se va disputa finala Europa League. Suporterii lui OM au început să cânte în portul oraşului şi să aprindă torţe.

UPDATE 10.15 / Peste 25.000 de suporteri ai lui Atletico Madrid sunt așteptați pe Wanda Metropolitano pentru a urmări finala Europa League. Pe gazon vor fi montate 5 ecrane gigant. Pentru socios accesul va fi gratuit, iar publicul general va trebui să plătească 10 euro pentru a putea să își vadă favoriții în acțiune.


Marseille – Atletico Madrid LIVE STREAM finala Europa League. Marseille a câştigat în 1993 trofeul UEFA Champions League, după o finală disputată contra celor de la AC Milan. Formaţia de pe Velodrome a mai avut şansa de a câştiga Cupa UEFA în 1999 şi 2004, dar ambele finale au fost pierdute.

Marseille – Atletico Madrid LIVE STREAM finala Europa League. Spaniolii au pierdut ultimele două finale

Marseille – Atletico Madrid LIVE STREAM finala Europa League. Atletico Madrid a pierdut finalele disputate în UEFA Champions League contra lui Real Madrid, în 2016 şi 2014, iar trupa lui Diego Simeone caută în acest moment primul trofeu european după victoria obţinută în 2012, la Bucureşti, în finalala Europa League.