News

Om de afaceri din Sibiu, găsit mort într-o pădure din București. Cum a fost descoperit cadavrul

Un afacerist din Sibiu a fost găsit mort într-o pădure din București, în apropierea unei căi ferate. Bărbatul era dat dispărut de trei luni și familia nu mai știa nimic de el.
26.01.2022 | 11:57
Om de afaceri din Sibiu gasit mort intro padure din Bucuresti Cum a fost descoperit cadavrul
Om de afaceri din Sibiu, găsit mort într-o pădure din București. Foto: Turnul Sfatului
ADVERTISEMENT

Un om de afaceri din Sibiu care a fost dat dispărut în urmă cu trei luni a fost descoperit fără suflare în cursul zilei de marți.

Un om de afaceri din Sibiu, găsit mort într-o pădure din București. Cum a fost descoperit bărbatul

Bărbatul în cauză era dat dispărut de trei luni, încă din această toamnă. Rudele sale nu mai știau nimic de el și au făcut apeluri inclusiv pe rețelele de socializare pentru a putea afla informații despre acesta.

ADVERTISEMENT

Alexandru Coman avea 49 de ani și a fost găsit fără suflare în Pădurea Băneasa, în apropiere de o cale ferată.

Cadavrul său a fost găsit spânzurat, astfel că oamenii legii iau în calcul inclusiv o sinucidere în acest caz. El se afla în stare avansată de putrefecție, adică omul de afaceri și-a pierdut viața de ceva timp, lucruri care vor fi stabilite cu precizie de medicii legiști.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu este exclusă nicio ipoteză din anchetă în acest caz, dar moartea este, într-adevăr, una suspectă.

Rudele lui Alexandru Coman, apel pe rețelele de socializare

Rudele și prietenii omului de afaceri au vorbit chiar cu Poliția pentru ca imaginea sa să fie distribuită la mănăstiri, căci aceștia sperau să fie acolo.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu doreau să ia în calcul o altă variantă, însă vestea tragică le-a fost dată ieri, când a fost descoperit cadavrul acestuia.

„Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat.

ADVERTISEMENT

Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie, că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spunea la sfârşitul anului trecut o apropiată, conform publicației locale Turnul Sfatului.

O altă prietenă a bărbatului a informat că nu mai știu nimic de el depe data de 21 octombrie. Aceasta ruga pe oricine l-ar fi văzut să sune la 112.

„Domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din dată de 21 octombrie, nu mai avem nicio veste de la el.

Dacă îl vedeți, va rugăm să sunați la nr. de urgență 112, sau îmi scrieți pe messenger. Va mulțumesc! Cine poate, un share ne-ar ajută”, a mai scris o prietenă a acestuia pe Facebook.

ADVERTISEMENT