Fotbal intern

EXCLUSIV. Liderul PCH şi fratele său au primit AMENDĂ şi 1 an de INTERDICŢIE pe stadioane după ce au intrat pe teren!

UPDATE. FANATIK.RO a anunţat că Elias Bucurică şi fratele său au fost amendaţi şi au primit 1 an interdicţie pe stadioanele din România. Pe lângă cei doi, jandarmii au mai aplicat...
03.04.2017 | 17:45

UPDATE. FANATIK.RO a anunţat că Elias Bucurică şi fratele său au fost amendaţi şi au primit 1 an interdicţie pe stadioanele din România. Pe lângă cei doi, jandarmii au mai aplicat sancţiuni şi altor trei suporteri dinamovişti.

Astfei, cinci suporteri dinamovişti au primit interdicţie timp de un an şi câte 1.000 de lei amendă, după incidentele care au avut loc în timpul partidei Steaua-Dinamo, scor 2-1, anunţă news.ro.

UPDATE / FANATIK.RO a aflat cine sunt cei doi fani care au intrat pe teren la meciul Steaua-Dinamo! E vorba de liderul PCH, Elias Bucurică şi fratele său!

După ce a primit o corecţie din partea steliştilor la Campionatul European din Franţa, din vară, Elias Bucurică a ales să se răzbune într-un mod original! A intrat pe terenul rivalei în timpul meciului, alături de fratele său!

Cei doi au fost amendaţi de jandarmi şi au primit un an de interdicţie pe stadioane pentru “escapada” de pe teren!

–––––––––––

Imediat după deschiderea scorului de către Steaua, doi fani au pătruns pe teren. Unul dintre aceştia a reuşit să ajungă pe gazon. Acolo a luat mingea şi a condus-o câteva secunde, iar apoi a luat-o la fugă.

Oamenii de ordine au intervenit, l-au evacuat din arenă, iar meciul s-a reluat după un minut de întrerupere.

În partea a doua, în minutul 59, au mai pătruns pe teren doi fani ai lui Dinamo, care au fost scoşi pe margine imediat.