Sport

Omagiu adus ”unicului căpitan” Cătălin Hîldan. Dinamo va juca într-un echipament special meciul cu Unirea Slobozia. Cât costă biletele

Dinamo – Unirea Slobozia este meciul care închide etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor. ”Câinii” vor evolua într-un echipament special.
30.09.2022 | 16:46
Omagiu adus unicului capitan Catalin Hildan Dinamo va juca intrun echipament special meciul cu Unirea Slobozia Cat costa biletele
Dinamo a pregătit un moment special pentru meciul cu CFR Cluj. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După evoluțiile și mai ales rezultatele slabe din startul sezonului în curs, Dinamo s-a calificat în faza grupelor Cupei României, iar marți, 4 octombrie, vor primi vizita formației Unirea Slobozia.

Tricouri speciale pentru ”câini”

Pentru ”câini” meciul cu Unirea Slobozia este unul special. Programat pe 4 octombrie, acesta se dispută în ajunul comemorării dispariției lui Cătălin Hîldan, considerat de fanii dinamoviști ”unicul căpitan”.

ADVERTISEMENT

În semn de omagiu pentru legenda din Ștefan cel Mare, trupa lui Ovidiu Burcă va evolua într-un echipament special, de culoare neagră, pe care va fi imprimat chipul fostului fotbalist. După meci acestea vor fi scoase la licitație.

”Au trecut 22 de ani de când orice început de octombrie ne duce pe noi, dinamoviștii, cu gândul la o zi neagră, sumbră, așa cum au fost și ultimii ani ai clubului nostru.

ADVERTISEMENT

Pe 5 octombrie 2000 ne-am pierdut Unicul Căpitan și probabil că unii dintre noi și-au pierdut speranța. Aveți încredere, câinilor, că vom face un Dinamo mai mare ca oricând, pentru Cătălin, pentru generațiile următoare, pentru ca el, de acolo, din ceruri, să fie mândru de moștenirea lui.

Clubul are nevoie de voi mai mult ca oricând, iar Cătălin merită prezența voastră în număr cât mai mare. Vă aștept la Giurgiu alături de cei care l-au prețuit mereu – de peluza lui – să-l omagiem așa cum se cuvine”, a transmis Vlad Iacob, administratorului special al lui Dinamo, prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la Dinamo – Unirea Slobozia

Meciul dintre Dinamo și Unirea Slobozia se joacă la Giurgiu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, întru cât roș-albii nu au nici până în acest moment o arenă pe care să își dispute constant meciurile de pe teren propriu.

Reprezentanții clubului au anunțat că prețul biletelor pentru meciul de marți este  de 15 lei, la peluză, 25 lei, la tribuna 2 și 40 lei, la tribuna 1. Partida de pe stadionul ”Marin Anastasovici” se joacă de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu Unirea Slobozia, Dinamo ocupă locul 16 în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor (6 puncte), în vreme ce oaspeții sunt pe 2, la un punct în spatele liderului Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT