Sporturi

Omagiu emoționant la 7 ani de la moartea actorului Paul Walker. Fotografia de colecție dezvăluită de fiica sa

02.12.2020 | 12:50
Omagiu emotionant la 7 ani de la moartea actorului Paul Walker Fotografia de colectie dezvaluita de fiica sa
ADVERTISEMENT

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani, nefiind uitat de fiica sa, care i-a adus un omagiu emoționant la 7 ani de la dispariția sa prematură. Meadow Walker a postat cu această ocazie o nouă fotografie de colecție în mediul online. 

Celebrul actor cunoscut pentru seria „Fast and Furious” s-a stins din viață la doar câteva săptămâni după ce unica sa fiică a împlinit 15 ani, lucru marcant pentru tânără și în ziua de azi. Fata în vârstă de 22 de ani nu poate trece peste pierderea suferită și publică adesea imagini cu renumitul său tată.

ADVERTISEMENT

Meadow Walker are grijă să-i aducă în fiecare an câte un omagiu regretatului actor, inclusiv de ziua de naștere a acestuia. Tânăra și Paul Walker au avut o legătură special, fiica vedetei precizând că actorul a fost cel mai bun prieten al său.

Paul Walker, omagiat de fiica sa la 7 ani de la accidentul cumplit în care a murit

La 7 ani de la moartea renumitului star de la Hollywood, Meadow a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care apare dormind în brațele tatălui său. Imaginea este făcută în urmă cu foarte mulți ani, când Meadow era foarte mică.

ADVERTISEMENT

„O zi stupidă de care să ne amintim cu tristețe. Azi este o sărbătoare a dragostei și fericirii pe care ai adus-o lumii întregi. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine dormind”, a scris Meadow Walker în dreptul imaginii de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

Tânăra a construit în urmă cu câțiva ani o fundație în memoria lui Paul Walker, actorul murind într-un accident teribil. Șoferul, pilotul Roger Rodas, a pierdut controlul volanului chiar în timp ce se îndreptau spre un eveniment caritabil, mașina izbind un stâlp, apoi un copac.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor se afla în dreapta șoferului, din păcate ambii murind în urma impactului puternic. Tragicul eveniment a lăsat o urmă adâncă în sufletul fiicei actorului, care nu ezită să publice fotografii în care este fericită alături de tatăl său.

„Momentul în care am realizat că suntem gemeni. La mulți ani celui mai frumos suflet”, a scris Meadow Walker în ziua în care actorul ar fi împlinit vârsta de 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Un alt moment memorabil distribuit de fiica regretatului actor este acela în care îi face o surpriză de ziua de naștere. Modelul a postat o înregistrare video în care îi face o surpriză tatălui său, Paul Walker tresărind când deschide ușa. Actorul se lasă să cadă pe spate în pat, în timp ce râde cu gura până la urechi.

Meadow Walker îi urează un călduros „La mulți ani!” și își îmbrățișează cu putere tatăl căruia acum îi simte foarte mult lipsa. În imaginile postate de tânără în mediul online Paul Walker apare mereu distrându-se cu fiica sa și întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

ADVERTISEMENT
Tags: