Life

Ombladon de la Paraziţii aniversează 43 de ani. Ce planuri are rapperul pentru perioada următoare

Ombladon de la Paraziţii împlinește 43 de ani. Acesta are planuri mari alături de trupă, dar în plan personal trece printr-o mare durere, deoarece nu îi va avea aproape pe cei dragi lui.
06.04.2022 | 07:00
Ombladon de la Parazitii aniverseaza 43 de ani Ce planuri are rapperul pentru perioada urmatoare
Ombladon de la Paraziţii aniversează 43 de ani.
ADVERTISEMENT

Ombladon împlinește vârsta de 43 de ani. Artistul are planuri mari pentru viitor, chiar dacă pe plan personal suferă după ce și-a pierdut aproape întreaga familie anul trecut.

Ziua de naştere a lui Ombladon, pe 6 aprilie

Ombladon aniversează 43 de ani pe data de 6 aprilie. Membrul trupei Paraziții, una dintre cele mai cunoscute din țară, sărbătorește alături de cei dragi această zi specială.

ADVERTISEMENT

Totuși, această zi care ar trebui să fie plină de bucurie va fi una mai tristă în acest an, având în vedere faptul că artistul și-a pierdut anul trecut mama, tatăl, dar și fratele.

Ombladon și Cheloo au fondat în 1993-1994 trupa Paraziții, dar fără Freakadadisk, care a venit câțiva ani mai târziu. De altfel, la început, rapperii nu aveau aceste nume de scenă, ci își spuneau Teni-e, Bip și DJ Yes.

ADVERTISEMENT

„Inițial eram Teni-e, Bip și DJ Yes. Ulterior ne-am luat numele de Cheloo și Ombladon”, spuneau ei, conform Gândul.

Cheloo și Ombladon
Cheloo și Ombladon. Foto: Facebook

Ombladon şi Paraziţii pleacă în turneu

Cei trei sunt apropiați și acum, iar pe plan profesional au planuri mari. După doi ani cu restricții, Ombladon și Paraziții pleacă în turneu prin țară. De asemenea, pe rețelele de socializare putem vedea că rapperii au anunțat deja primele concerte.

ADVERTISEMENT

Ombladon și Paraziții vor cânta pe 15 aprilie la Brașov, pe 16 aprilie – la Cluj, iar pe 12 iunie – la Londra.

Ombladon are și două albume solo, dintre care cel lansat în anul 2004, numit Condoleanțe, a fost premiat cu Discul de Aur.

ADVERTISEMENT
Membrii trupei Paraziții
Membrii trupei Paraziții. Foto: Facebook

Drama prin care a trecut Ombladon în pandemie

Vă reamintim că artistul a trecut printr-o adevărată dramă în pandemie. Ombladon și-a pierdut ambii părinți, dar și fratele.

Mama acestuia era internată la Matei Balș, fiind una dintre persoanele decedate în timpul incendiului izbucnit în unitatea medicală, în februarie 2021.

Tatăl lui, dar și fratele artistului au murit din cauza infecției cu Covid-19.

 „Tatăl lui a avut COVID și a murit vinerea… Mama lui a avut COVID și își revenise, dar a murit după incendiul de la Matei Balș duminică la trei zile de tatăl lui…

Atunci a luat si Martinez (n.r. Marius Păstacă) COVID și după o lună de stat în coma a murit și el… Asta este povestea. Ăsta este adevarul. O tragedie cum greu am mai trăit”, a spus un apropiat al fratelui lui Ombladon, în exclusivitate pentru FANATIK, la vremea respectivă.

Ombladon și familia sa. Mama, tatăl și fratele său au murit. Foto:
Ombladon și familia sa. Mama, tatăl și fratele său au murit. Foto: Facebook Nicolae Elena Liliana

Relația cu părinții săi a fost una dificilă, dar Ombladon a încercat să își repare greșelile făcute, lucru mărturisit de el chiar și în piesele sale: „N-am fost cum au vrut ei, poate nici acum nu sunt / Dar mă strădui zi de zi, pe cuvânt”, sunt versurile ale rapper-ului.

De asemenea, și în piesa “Nu mi-e frică”, Ombladon vorbește despre relația cu părinții lui, cărora le mulțumește pentru faptul că l-au crescut.

“Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească / N-am fost cum au vrut ei, poate nici acum nu sunt / Dar mă strădui zi de zi, pe cuvânt”.

ADVERTISEMENT