Life

OMG! Pete Doherty a ajuns de nerecunoscut! Paparazzii au crezut că nu văd bine când l-au surprins

25.03.2021 | 12:53
OMG Pete Doherty a ajuns de nerecunoscut Paparazzii au crezut ca nu vad bine cand lau surprins
ADVERTISEMENT

Rockerul Pete Doherty era unul dintre cei mai râvniți bărbați din industria muzicală, în anii 2000. Relația lui cu modelul Kate Moss a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Acum, artistul este de nerecunoscut și i-a șocat pe mulți cu aparițiile recente.

Cu toate acestea, deși pare că s-a îngrășat peste măsură, este mai sănătos și mai fericit decât a fost în ultimii ani. Pete a împlinit 42 de ani și are o relație de lungă durată cu o colegă de trupă, Katia De Vidas.

ADVERTISEMENT

În perioada în care iubita lui era Kate Moss, artistul i-a îngrijorat pe fanii lui cu aparițiile publice. Era extraordinar de slab, iar pe chipul lui erau evidente urmele consumului de droguri. Acest viciu nu l-a părăsit vreodată complet, căci a fost arestat chiar în urmă cu 18 luni pentru că a cumpărat cocaină pe stradă, într-o suburbie a Parisului.

Rockerul Pete Doherty, fostul iubit al lui Kate Moss, a ajuns de nerecunoscut

Se pare totuși că pandemia l-a schimbat în bine pe controversatul artist. Acum locuiește în Franța, alături de iubita lui. Cei doi trăiesc o viață obișnuită și sunt văzuți adesea împreună, în timp ce se plimbă. Vezi AICI imaginile șocante cu artistul! Paparazzii au rămas uimiți când l-au văzut!

ADVERTISEMENT

 “În timp ce pandemia a fost greu de suportat de către multe persoane, pentru Pete a fost lucrul care l-a făcut cel mai fericit. Ducea o viață agitată, dar acum se bucură de o viață liniștită. Petrece timpul alături de Katia, într-un oraș din Franța.

Încă mai face muzică, este marea lui dragoste, dar o face acum în ritmul lui. A luat piciorul de pe pedala de accelerație în ultimele luni și se bucură de această pauză”, a declarat o sursă din anturajul lui, pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Cum arată acum cântărețul

Cei care știu cum arăta în urmă cu mai mulți ani, au fost surprinși de ultimele apariții ale lui Pete Doherty. Cu multe kilograme în plus, părul plin de fire albe, dar cu zâmbetul pe buze. Se pare că iubita lui este cea care l-a făcut să fie mai liniștit decât a fost vreodată.

“Petrec mult timp împreună, gătesc și plimbă câinele. Este un stil de viață total diferit față de ceea ce trăia el în trecut. Pete este într-o stare foarte bună și gândește mult mai pozitiv. Cei care îl cunosc de multă vreme sunt foarte fericiți pentru el și pentru Katia. Și-au construit împreună o familie foarte frumoasă”, a mai adăugat aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Problemele cu drogurile i-au cauzat numeroase probleme în trecut. Acesta era principalul motiv pentru greutatea prea mică din anii 2000. Atunci avea un stil de viață extrem de toxic, așa că acum Pete nu mai ține cont de numărul de kilograme, ci doar de starea lui de bine alături de Katia.

ADVERTISEMENT