Probleme cu Omrani! Dezvăluire şocantă despre atacantul dorit de Becali

Vlad Roşca   
in Stiri sportive
14/03/2018, 08:59
Probleme cu Omrani! Dezvăluire şocantă despre atacantul dorit de Becali

Deşi atacantul francez este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul CFR-ului şi se află pe lista de transferuri a FCSB-ului – vezi aici detalii, Billel Omrani nu duce o viaţă extrasportivă corectă din toate punctele de vedere, iar acesta a făcut o dezvăluire în cercul lui de prieteni care a agitat apele în Gruia. 

Conform cancan.ro, Billel Omrani le-ar fi dezvăluit prietenilor săi că nu a mai pus gura pe apă de două luni şi că şi-a potolit setea doar cu alcool. Mai mult, francezul ar fi fost văzut de nenumărate rânduri în cluburile de noapte din Cluj Napoca. 

Omrani are probleme cu CFR Cluj

Billel Omrani se “războieşte” cu CFR Cluj la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Atacantul francez a dorit să demonstreze că are un document prin care poate deveni liber de contract la finalul sezonului 2017-2018, chiar dacă a semnat prelungirea cu echipa pregătită de Dan Petrescu. De partea cealaltă, ardelenii contestă actul deţinut de fotbalist – vezi detalii.

 

Ştirea MOMENTULUI

Serie A și La Liga se văd la TV în România! Ce posturi transmit

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×