Fotbal intern

Document semnat de un expert grafolog: “Semnătura nu este a lui Omrani”

22.05.2018 | 22:10
Document semnat de un expert grafolog Semnatura nu este a lui Omrani

UPDATE, ora 22:10.  Gazeta Sporturilor a publicat documentul semnat de expertul criminalist autorizat Ene Gheorghe, în care se notează că semnătura de pe contractul lui Omrani nu este a fotbalistului! Astfel, fotbalistul îşi va încheia contractul cu CFR Cluj la data de 30 iunie 2018 şi va putea merge liber de contract la FCSB.


UPDATE, ora 20:09. Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Omrani! Patronul FCSB este convins că atacantul va semna după ce, spune el, analiza grafologică a relevat faptul că semnătura este falsă şi Omrani va fi liber de contract: 

“Am analiza grafologică judiciară a impresarului care îmi arată că semnătura lui Omrani e falsă! O am pe Whatsapp. Expert grafologic al comisiilor. El acum e liber de contract şi îl voi lua pe Omrani. Nu mă interesează dacă e caz penal sau nu. Dacă vor să te încurce, le faci o plângere la mişto să te lase în pace”, a declarat Becali.


Billel Omrani, clauză anti-FCSB! CFR Cluj nu vrea ca atacantul să ajungă la rivală şi i-au mărit acestuia contractul, iar odată cu creşterea salarială a crescut şi clauza de reziliere. Iuliu Mureşan, oficialul echipei campioane, a explicat că trupa din Gruia vrea să-l păstreze pe Omrani şi au acţionat în consecinţă:

Omrani, clauză anti-FCSB: “Urmează să-i mărim salariul”

“Omrani a avut un contract în care era trecută o clauză, iar apoi a semnat un al doilea contract. Clauza era de 200.000 de euro, iar acum a crescut la 2 milioane de euro. El intenţionează să rămână. Urmează să semnăm un act adiţional şi să-i mărim salariul. Am discutat aseară cu el şi, în mare, am trasat coordonatele actului adiţional. E un tip simpatic”, a spus Iuliu Mureşan la Prosport LIVE.

Gigi Becali este interesat de serviciile atacantului de la CFR Cluj şi a făcut acest lucru public înainte de startul ultimei etape din Liga 1, în urma căreia s-a decis campioana: “Din ce am vorbit cu Vasi, o să ia doi atacanţi. Informaţia mea este că o să luăm doi atacanţi. Unul este Nemec. Acum pot să spun, că nu mai vede nimeni. Doi este Omrani.”