Fotbal intern

Omrani-Gnohere, dialog amuzant după prelungirea cu CFR: „Ai fi avut lumea la picioare”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 09.07.2018 | 11:42
Dialog amuzant între Omrani și Gnohere, după ce atacantul CFR a decis prelungirea contractului

Billel Omrani a decis să își prelungească înțelegerea cu CFR Cluj, după o întreagă telenovelă cu privire la o posibilă semnătură falsă și cu o ofertă concretă din partea celor de la FCSB.

După ce a ales să își continue cariera la CFR, Omrani a pus o poză pe contul său de instagram, alături de directorul sportiv Bogdan Mara, în care a scris la comentariu ”Hai CFR”. Printre cei care au ținut să îi transmită un mesaj lui Omrani a fost și prietenul său de la FCSB, golgeterul Harlem Gnohere. „Bizonul” i-a scris lui Omrani, mai în glumă mai în serios, „ai fi avut toată lumea la picioare”. Replica dată de atacantul lui CFR pentru conaționalul său a fost: „Recunoaște, ai fi vrut să vin!”

Boli a luat și el parte la dialogul amuzant dintre Omrani și Gnohere

Printre cei care i-au comentat la postare lui Harlem Gnohere se numără și Kevin Boli. Fundașul transferat de Dan Petrescu de la CFR în China l-ar fi vrut și el pe Omrani la noul său club, dar a preferat să îi transmită un mesaj prietenului său, alături de care a devenit campion al României. „Totul s-a întâmplat cum era prevăzut”, a scris Boli. De altfel, atacantul lui CFR a postat duminică o imagine de pe aeroportul din Frankfurt prin care arăta că vorbește pe internet cu fundașul central.

Hai cfr

A post shared by Billel Omrani (@omrani25) on

9 goluri și 5 pase decisive în 38 de meciuri a reușit Omrani în stagiunea precedentă

1,5 milioane euro este cota lui Omrani, potrivit transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!