Fotbal intern

Omrani, semnat pentru a fi vândut? „Există o ofertă importantă pe adresa clubului”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 09.07.2018 | 12:23
CFR Cluj l-a semnat pe Billel Omrani, dar asta nu înseamnă că atacantul duce lipsă de oferte

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a anunțat că echipa campioană are în continuare o ofertă pentru Billel Omrani.  Oficialul din Gruia susține și că FCSB îl poate lua pe Omrani, dar trebuie să intre la negocieri și să propună o sumă importantă.

Bogdan Mara s-a arătat foarte mulțumit de faptul că Omrani a acceptat prelungirea înțelegerii cu CFR Cluj„Eu v-am zis că Omrani va rămâne sută la sută, milion in milion la CFR. El mai avea un an oricum. Noi ne doream oricum prelungirea, pentru că el este un jucător bun și tânăr, și riscam să-l pierdem gratis iarna viitoare. Suntem foarte mulțumiți. Omrani e un jucător de perspectivă și suntem siguri că putem chiar să-l vindem pe bani mulți! Noi nu am crezut niciun moment că Omrani a semnat cu FCSB sau că va merge în cantonamentul lor. Dar ei știu mai bine cu cine au vorbit, nu ne băgăm în treburile interne de la FCSB”, a spus Mara, la Pro X.

Ce ar face CFR dacă ar veni o ofertă de la FCSB pentru Omrani

Bogdan Mara susține că formația sa are o ofertă importantă pentru fotbalistul francez: „Încă există o ofertă importantă pe adresa clubului pentru Omrani. Vom vedea ce vom face în acest sens. Deocamdată nu am acceptat-o. Dar dacă va deveni “de nerefuzat”, vom analiza foarte serios. Momentan este jucătorul nostru și a intrat în programul de pregătire”. 

Cât despre o ofertă din partea vicecampioanei: Acceptam discuții inclusiv cu FCSB, dar depinde de sumă. În acest moment, el nu mai are clauză de reziliere. Dacă oferta ne va convinge, putem să discutăm”, a mai spus directorul sportiv al campioanei României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!