News
notix pixel id

OMS, anunț teribil despre coronavirus: Ai șanse mai mari să câștigi la loto decât să scapi de Covid-19

18.09.2020 | 09:23
OMS, anunț teribil despre coronavirus: Ai șanse mai mari să câștigi la loto decât să scapi de Covid-19
OMS, anunț teribil despre coronavirus: Ai șanse mai mari să câștigi la loto decât să scapi de Covid-19. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Întreaga omenire așteaptă să scape de pandemia de coronavirus, însă acea zi este extrem de departe. Mai mult, OMS spune că ”sunt șanse mai mari să câștigi la loto decât să scapi de Covid-19”.

Peste 30 de milioane de oameni s-au infectat cu SARS-CoV-2 la nivel mondial în ultimele 6-7 luni, iar trendul infectărilor va cuprinde tot mai multe persoane.

De acest lucru ne asigură, din păcate, Organizația Mondială a Sănătății, instituție globală care avertizează că șansele să ne infectăm cu temutul virus sunt foarte ridicate.

ADVERTISEMENT

Previziuni sumbre de la OMS privind noul coronavirus: Sunt șanse mai mari să câștigi la loto decât să scapi de Covid-19

Cei care sperau că noul coronavirus îi va ocoli în lunile următoare primesc o veste cruntă din partea unei voci importante de la Organizația Mondială a Sănătății.

Recent, Mike Ryan, director executiv al Programului OMS pentru Urgenţe Sanitare, a dezvăluit că, statistic vorbind, este mai probabil să câștigi la loto decât să scapi de o infecţie cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Pus să răspundă la mai multe chestiuni în cadrul unei ședințe de Q & A, medicul Ryan a afirmat, fără nicio reținere, că: ”Dacă nu găsim un vaccin şi nu continuăm să stopăm acest virus care,  presupunem că se răspândeşte la 60 sau 70% din populaţia lumii, şansele de a scăpa sunt de 1 la 200.

Din acest punct de vedere, gândiţi-vă la şansele dumneavoastră de a câştiga la loterie, care sunt mai mari”, a declarat Ryan, conform The Telegraph.

ADVERTISEMENT

OMS: Observăm creșteri la terapie intensivă

În aceeași ieșire publică de joi, Mike Ryan a mai atras atenția asupra faptului că la nivel mondial se înregistrează creşteri ale numărului spitalizărilor în unităţile de terapie intensivă. Zonele cu cele mai multe cazuri sunt în Spania, Franța, Muntenegru, Ucraina şi unele state ale Statelor Unite.

”Încă avem de a face cu un virus foarte periculos. Zilnic, pierdem  5.000 de oameni, iar aceste date oficiale nu iau în considerare persoanele care pot muri pentru că nu au fost niciodată testate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedem creșteri ale spitalizărilor, în unitățile de terapie intensivă, în special în Spania, Franța, Muntenegru, Ucraina și unele state ale Statelor Unite. Acest lucru este îngrijorător pentru că sezonul gripal încă nu a debutat în aceste zone”, mai spun cei de la OMS.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri